Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cocaina de la Casa Albă a lui Biden era ascunsă într-un "cub" situat într-un depozit din aripa de vest - nu în bibliotecă!

Postat la: 06.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autoritățile au făcut publice mai multe informații despre cocaina găsită în Casa Albă a lui Biden. Cocaina a fost ascunsă într-un "cub" aflat într-o instalație de depozitare din Aripa de Vest. Biroul lui Joe Biden se află în Aripa de Vest. Se crede că Hunter Biden, fiul său dependent de droguri, locuiește la Casa Albă.

Substanța, despre care serviciile secrete au stabilit că este "nepericuloasă", a fost testată pozitiv pentru cocaină la un "test preliminar pe teren".

"Departamentul de pompieri din DC a fost chemat pentru a evalua și a stabilit rapid că obiectul nu este periculos", a adăugat Guglielmi. "Articolul a fost trimis pentru o evaluare suplimentară și o anchetă privind cauza și modul în care a intrat în Casa Albă este în curs de desfășurare."

CBS News a relatat că o sursă apropiată situației a confirmat că substanța a fost găsită într-un "cutiuță" situată într-un "depozit" din Aripa de Vest, care găzduiește Biroul Oval. Sursa a declarat că aceste cuburi sunt folosite în mod obișnuit de personalul Casei Albe și de alți oaspeți pentru a-și depozita lucrurile.

Descoperirea a avut loc la două zile după ce Hunter Biden, recunoscut ca fiind dependent de cocaină, a fost văzut la Casa Albă în timp ce el și tatăl său, Joe, plecau pentru un weekend prelungit de sărbători la Camp David.

Dependența de droguri a lui Hunter este folosită pentru a-i acorda o diversiune ca parte a unei înțelegeri avantajoase din partea Departamentului de Justiție al lui Biden în cazul unei infracțiuni cu arme de foc, care în mod normal ar fi o infracțiune federală.

Luni seară, reporterul James Rosen de la Newsmax a dat vestea că presupusa cocaină a fost găsită în interiorul Casei Albe și nu în incinta acesteia, așa cum au indicat rapoartele anterioare.

Marți, Kristinn Taylor a relatat că Secret Service a confirmat pentru Washington Post că substanța a fost găsită în interiorul Casei Albe și a fost testată pozitiv pentru cocaină, fiind testată în continuare pentru confirmare.

Apelul dispeceratului de urgență a fost publicat în această dimineață pe Daily Mail. Apelul a fost transmis în cod:  "Repet, nu am copiat rezultatele tale de pe Gemini. Rezultatele de pe Gemini nu se potrivesc. Găsit cu o bară roșie. Nu s-a găsit nicio potrivire în bibliotecă. Urcă. Avem un rezultat pe Gemini. Avem o bară galbenă care indică clorhidrat de cocaină. Numărul de traseu 53214."

New York Post și Daily Mail au relatat marți că presupusa cocaină a fost găsită în bibliotecă, care se află la parterul Casei Albe: "Obiectul necunoscut care a forțat o scurtă evacuare a Casei Albe duminică seară și a atras o echipă Hazmat de la pompieri și EMS din Washington DC la conacul executiv a fost testat inițial pozitiv la cocaină, potrivit unui apel de dispecerat efectuat în acea seară."

Raportul Washington Post a precizat că cantitatea de cocaină suspectată a fost "mică". Vito Maggiolo, purtătorul de cuvânt al Departamentului de pompieri și SMURD din D.C., a declarat doar că agenția "a oferit sprijin Serviciului Secret al SUA în timp ce acesta desfășura o anchetă".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE