Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Clubul de gândire Gold" împreuna cu editura RAO lansează prima carte despre războiul din Ucraina!

Postat la: 02.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Odată cu debutul pandemiei Covid-19, iar mai apoi a invaziei ruse din Ucraina, cenzura impusă de către CNA, respectiv derivată din "subvenționarea" presei de către guvern, și-a încolăcit tentaculele asupra libertății de exprimare din România, cu scopul de a o subjuga, "în slujba interesului național".

Pentru a proteja dreptul la libera exprimare - și libera informare - din Romania, respectiv pentru a descifra cauzele și mai ales efectele derivate din demersul Rusiei de a invada Ucraina - țara unde locuiesc aproape jumătate de milion de frați români -, asupra cursului lumii în general, și a României în particular, analiștii "clubului de gândire Gold" și-au propus să vă ofere o analiză "la cald" asupra tragicelor evenimente din Ucraina - un autentic "jurnal de război".

În cadrul cărții "Războiul din Ucraina" veți regăsi analize obiective ale unora dintre cei mai respectați jurnaliști din România, informații netrunchiate referitoare la invazia rusă și situația de fapt din Ucraina - interzise în presa main-stream - , cernute de aceeași analiști, cât și reacțiile subiective, pe alocuri emotionale, ale unor patrioți români, revoltați împotriva atrocităților care se petrec peste graniță, a lipsei de acțiuni coerente ale țărilor vestice în scopul aplanării conflictului, respectiv pentru a reinstaura pacea mondială.

Cartea poate fi comandată AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE