ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vine cu previziunea care dă fiori: Vor interveni în forță atunci când Dumnezeu le va porunci!

Postat la: 30.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu revine în atenția urmăritorilor săi cu un o nouă previziune. Femeia este de părere că extratereștrii fac parte din creația lui Dumnezeu și a transmis că aceștia vor interveni în viața pământenilor atunci când „Dumnezeu le va porunci".

Cunoscută pentru faptul că discută des cu extratereștrii și primește semne de sus despre viitorul românilor, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său că „OZN-URILE SUNT PE BARICADE".

„Dragii mei,

În această dimineață în zori, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare foarte, lumină ce-mi arăta înspre apus, un cer ca un amurg, iar pe cer, așa precum începe o furtună ca din senin și încep a zbura toate de la pământ, tot așa zburau zeci de OZN-uri, poate și sute, pe cerul ca un amurg.

Toate aceste OZN-uri acoperiseră cerul ca un amurg și se deplasau cu o viteaza uluitoare. Veneau dinspre apus spre mijlocul cerului, urcau în grupuri de cel puțin 15 OZN-uri.

Dragii mei, am scris adeseori despre OZN-uri și extratereștri. OZN-urile împreună cu locatarii lor extratereștri vor interveni în forță atunci când DUMNEZEU le va porunci ca a sosit timpul, pentru a interveni în viața pământenilor", se arată în postarea clarvăzătoarei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE