Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Clarvăzătoarea de la Fox News face o profeție pentru Donald Trump: "Va fi o grava nedreptate!" VIDEO

Postat la: 04.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O clarvăzătoare cu dese aparitii la Fox News face o predicție nu tocmai placută pentru Donald Trump. Postul de televiziune era unul considerat anti-Biden, pana la concedierea cunoscutului jurnalist Tucker Carlson si a altor angajati anti-globalisti.

Fostul președinte Donald Trump ar putea avea un "sentiment de pierdere" în viitorul său, potrivit unei clarvăzătoare de la Fox News. În emisiunea sa din prime-time de marți, Jesse Watters a declarat că a primit recent o "lectură încântătoare" de la o ghicitoare la o cină. "Și când am întrebat-o despre Trump, ea a spus că va fi o gravă nedreptate în această toamnă și că s-ar putea să nu avem nici măcar alegeri", a spus el. El a prezentat-o pe Paula Roberts, "The English Psychic", pentru a oferi o a doua opinie despre ceea ce îl așteaptă pe Trump. Roberts, al cărei site web o descrie ca medium și clarvăzătoare, a scos o carte de tarot cu aspect amenințător din pachetul ei.

"Uh oh", a spus Watters. "Adică, recunosc că sunt la Fox TV", și-a prefațat ea lectura. "Un sentiment de pierdere", a prezis ea. "Un sentiment de pierdere, dar este foarte specific", a continuat ea bâlbâindu-se, "nu, lăsați-mă să trec mai departe". "Este ca și cum s-ar putea să se gândească mai mult la ceea ce a pierdut și să nu mai profite pe deplin de ceea ce mai are", a conchis ea. Watters i-a răspuns: "Este o interpretare excelentă, Paula."

Trump, favorit pentru nominalizarea republicană la președinție, a continuat să acuze că alegerile din 2020 au fost fraudate împotriva sa. Confruntându-se cu patru acuzații penale, el a catalogat urmăririle în dosare ca fiind încercări de interferență electorală motivate politic.

Watters i-a cerut, de asemenea, lui Roberts o "scanare" despre președintele Joe Biden. "O mulțime, o mulțime, o mulțime, o mulțime de bani", a spus ea. Râzând, Watters a întrebat: "Din China?", făcând aparent aluzie la acuzațiile republicanilor privind implicarea lui Biden în afacerile străine ale familiei sale, mai ales cele legate de Hunter Biden, care a fost pus deja sub acuzatie. "Oh", a spus Roberts. "Nu am spus de unde", lăsând sa se inteleaga ca vor mai iesi la suprafata si alte dezvaluiri legate de actualul presedinte al SUA.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE