Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cineastul G. Edward Griffin expune Conspirația Cancerului

Postat la: 29.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Autorul și cineastul american G. Edward Griffin a apărut recent la emisiunea Infowars a lui Alex Jones, în timpul căreia a recunoscut în direct că industria cancerului este o farsă.

În "Povestea vitaminei B17", Griffin a vorbit despre moștenirea sa de aproximativ 60 de ani de contestare a sistemului medical modern, despre care spune că nu este interesat să vindece cu adevărat bolile.

Griffin a auzit pentru prima dată despre tratamentele alternative împotriva cancerului de la un prieten doctor pe nume John Richardson Sr., care trata cu succes pacienți în afara cutiei, cel puțin până când establishmentul medical a amenințat că îi va retrage licența dacă refuză să se oprească.

"Nu s-a oprit pentru că salva vieți, iar ei i-au retras licența", i-a spus Griffin lui Jones despre doctor.

"Așa că atunci am intrat în subiect, deoarece [Richardson] m-a rugat să îl ajut să scrie un articol pentru un ziar sau o revistă, astfel încât să poată explica lumii că ceea ce făcea el se baza într-adevăr pe știință, era foarte eficient."

Pe măsură ce Griffin a coborât în vizuina iepurelui, a descoperit că cancerul "nu este deloc așa cum ni s-a spus că este".

Potrivit lui Griffin, există mulți factori care contribuie la apariția cancerului - factori despre care societății i se spune că sunt "buni" pentru ei, inclusiv așa-numitele "medicamente" de la Big Pharma.

"Agravarea așa-numitelor vaccinuri, pseudo-vaccinuri, foarte toxice, a provocat o prăbușire a sistemului imunitar al organismului", a explicat Griffin în timpul segmentului. "Oamenii sunt mai vulnerabili la cancer decât au fost vreodată".

În ceea ce privește ceea ce este de fapt cancerul, Griffin a demontat mitul predominant conform căruia cancerul este cauzat de ceva.

"Cei mai mulți oameni cred că cancerul este cauzat de ceva, iar ideea că încă mai căutăm germeni sau viruși sau ceva de genul acesta pentru a-l putea trata cu vaccinuri", a explicat el.

"Toate bolile cronice, ceea ce înseamnă că sunt în corpul tău și nu dispar, niciuna dintre acestea nu este cauzată de microbi sau viruși sau ceva de genul acesta. Ele sunt cauzate de deficiențe de ceva".

Cu alte cuvinte, cancerul este cauzat de lipsa a ceva de care corpul tău are nevoie, fie că este vorba de vitamine, minerale sau chiar de o nutriție de bază. Acest lucru înseamnă că cancerul este în primul rând o boală de deficiență.

Potrivit lui Griffin, principala deficiență care conduce cancerul este ceva numit amigdalină, cunoscută și sub numele de laetril sau vitamina B-17, o substanță chimică naturală care se găsește în 1.400 de plante comestibile - "dar problema este că majoritatea acestor plante nu le mâncăm pentru că sunt amare la gust", spune Griffin.

Deoarece majoritatea oamenilor din Occident preferă alimentele dulci și foarte rafinate, ei consumă foarte puțină amigdalină. Acesta este motivul pentru care cancerul este răspândit în tot Occidentul, dar foarte rar în culturile primitive, unde oamenii consumă ierburi, plante și rădăcini amare.

Motivul pentru care instituția medicală nu dezvăluie niciodată nimic din toate acestea în mod public este pentru că ar fi extrem de neprofitabil pentru ei să facă acest lucru.

"Au cheltuit miliarde de dolari în presupusa căutare a unui leac pentru cancer, dar nu caută cu adevărat un leac pentru cancer", spune Griffin. "Ceea ce caută este ceva care pare a fi un leac pentru cancer, ceea ce este foarte, foarte profitabil pentru a fi administrat".

"Chiar dacă este nepopular și sună nebunesc pentru majoritatea oamenilor, dar formula modernă a medicinei occidentale, sau ideea de a trata bolile, nu este de a le vindeca, deoarece dacă vindeci o boală, ți-ai pierdut clientul."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE