Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine sunt cei doi basarabeni care ar fi incendiat Ferma Dacilor

Postat la: 15.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a lansat o nouă ipoteză despre cei pe care îi bănuiește că ar fi declanșat incendiul la pensiunea sa.

Patronul pensiunii a depus și o plângere penală în acest sens, deoarece este convins că cineva a dat foc intenționat. Apropiați a lui Cornel Dinicu spun că vinovați ar fi doi cetățeni moldoveni, care în aceste momente plănuiesc să părăsească țara.

Ei ar fi fost angajați recent la pensiune și erau în pensiuneîn momentul în care a izbucnit incendiul, deoarece erau cazați la parterul uneia dintre case.

Totodată, Cornel Dinicu spune că cei doi cetăţeni moldoveni nu au fost audiați până acum.

Patronul de la Ferma Dacilor spune că nu își dorește să fie tratat cu blândețe de oamenii legii, că își asumă dacă are vreo vină, dar totodată a precizat că autoritățile responsabile i-au pus bețe în roate pentru obținerea autorizațiilor necesare pentru funcționare.

"Avem și trei martori care au aspecte importante de declarat și cu siguranță aceștia vor fi audiați pentru această mână criminală, nu vorbim ipoteza cu țigara din incintă sau persoane rămasă, nu cunosc aceste aspecte", a declarat noul avocat al lui Dinicu, Bogdan Aanei.

El susține că doi angajați ar fi vinovați pentru incendiul care a provocat moartea a opt persoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE