Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chemtrails: Regimul Biden ia în considerare să aplice geoingineria solară pentru a răci rapid Pământul!

Postat la: 02.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regimul Biden este dispus să lase să moară potențial milioane de oameni și animale dacă asta înseamnă răcirea Pământului cu câteva grade. Daily Mail a dezvăluit că oficialii regimului au publicat vineri un raport care sugerează blocarea luminii solare pentru a răci rapid Pământul. Acesta este un proces cunoscut sub numele de modificarea radiației solare (SRM) sau geoinginerie solară.

Raportul terifiant notează mai multe moduri în care Regimul ar putea căuta să realizeze geoinginerie solară, toate acestea având o probabilitate mare de dezastru. După cum notează The Daily Mail, una dintre metode ar fi creșterea semnificativă a cantității de aerosoli din stratosferă, care ar reflecta razele solare de pe planetă. În decembrie 2022 o companie numită Make Sunsets a lansat cu succes baloane meteorologice din Mexic care ar fi putut elibera particule de sulf în atmosferă. Uniunea Europeană s-a pronunțat saptamana trecută în privința unei metode similafre. (detali AICI.)

Raportul avansează și alte idei, cum ar fi creșterea acoperirii norilor deasupra oceanelor sau reducerea formațiunilor de nori cirrus, care reflectă radiațiile solare înapoi pe Pământ, după cum notează Daily Mail. George Soros a sugerat o idee similară în februarie 2023. Raportul susține cu entuziasm că "SRM oferă posibilitatea de a răci planeta în mod semnificativ pe o scară de timp de câțiva ani". Regimul Biden a calificat raportul drept promițător și a declarat că cercetarea acestei practici ar "permite luarea unor decizii mai bine informate cu privire la potențialele riscuri și beneficii' ale blocării soarelui".

Acest tip de cercetare nu prezintă niciun beneficiu. Pericolele geoingineriei solare, însă, sunt profunde și ar putea duce la un număr masiv de decese. Un studiu arată că acest tip de inginerie ar putea pune în pericol viața sălbatică. Implementarea și eșecul de a susține această tehnologie ar lăsa speciile din întreaga lume incapabile să facă față condițiilor schimbătoare, provocând o extincție în masă.

De asemenea, geoingineria solară ar putea duce la foamete la nivel global. Potrivit site-ului DowntoEarth, eliberarea de nori artificiali în atmosfera de deasupra Arcticii, de exemplu, ar avea consecințe catastrofale. Acest lucru ar perturba musonii din Asia și ar spori secetele, în special în Africa, punând în pericol atât sursele de hrană, cât și cele de apă pentru două miliarde de oameni. Un adevăr și mai înspăimântător este faptul că geoingineria solară este o tehnologie relativ ieftină. O singură țară ar putea finanța și implementa această tehnologie pe cont propriu.

Încercați doar să vă imaginați că China, de exemplu, ar deține această putere. Dictatura comunistă nu ar ezita să folosească această tehnologie ca o armă pentru a-și atinge obiectivele geopolitice, dacă este necesar și ca mecanism de autoapărare. Deoarece o singură țară ar putea avea potențialul de a modifica clima și de a ucide milioane de oameni, acest lucru ar putea duce la cel de-al treilea război mondial. Un nou război global cu arme nucleare schimbate ar termina cu viața de pe Pământ pe care geoingineria solară o ratează. Cu toate acestea, regimul este atât de îndatorat cultului încălzirii globale încât cochetează cu implementarea acestei tehnologii mortale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE