Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chemtrails: Pilotul Mihai Sturzu dezvăluie secretul dârelor de pe cer. Sunt pe bune, sau nu?

Postat la: 26.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pilotul Mihai Sturzu, fost membru al trupei Hi-Q, a dezvăluit într-un interviu ceea ce se ascunde în spatele misterioaselor dâre albe de pe cer.

Potrivit declarațiilor lui Mihai Sturzu, apariția dârelor albe pe cer indică un trafic aerian intens în zona respectivă. Pilotul a comparat acest fenomen cu emisia de gaze dintr-un motor de mașină în timpul condusului iarna, oferind o explicație științifică detaliată.

Mihai Sturzu a explicat că motoarele aeronavelor funcționează cu ardere internă, folosind un combustibil asemănător motorinei. Gazele eliminate, inclusiv hidrogenul, se întâlnesc cu oxigenul din aer, formând vapori de apă care se transformă rapid în mici nori albi vizibili.

„Tu mergi iarna cu mașina, cu motor termic, iese ceva din țeapa de eșapament? Nu ne otrăvește nimeni, nu mor culturile (...) Motoarele astea (de la aeronave, n.r.) sunt cu ardere internă, cu combustibil care e un fel de motorină, o bagi acolo, arde că așa arde turbina și el (motorul, n.r.) elimină niște gaze, un gaz important este hidrogenul care se întâlnește în aer cu oxigenul, care dă apă. Apa condensează imediat și uite niște mini-norișori", a spus Mihai Sturzu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE