Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ChatGPT a scris un verset biblic despre Iisus care iubește oamenii trans

Postat la: 16.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un utilizator ChatGPT a generat un verset biblic fictiv despre faptul că Iisus acceptă persoanele trans - iar "creștinii" pro-LGBTQ+ consideră că este incredibil de precis.

Un utilizator Reddit a decis să genereze un verset biblic folosind ChatGPT pentru că se simțea abătut. Textul rezultat îl vede pe Isus acceptând o femeie transsexuală în rai, ceea ce utilizatorul a scris că "mi-a oferit o oarecare alinare".

"Și o femeie, a cărei inimă era împărțită între spirit și trup, a venit înaintea lui", a scris versetul generat. "Într-o disperare liniștită, ea a cerut: "Doamne, vin la tine înstrăinată, pentru că spiritul și trupul meu nu sunt una. Cum voi spera să intru în Împărăția lui Dumnezeu?".

"Isus a privit-o cu bunătate, răspunzându-i: 'Copila mea, binecuvântați sunt cei care se străduiesc să fie uniți în interiorul lor, căci ei vor cunoaște cele mai profunde adevăruri ale creației Tatălui meu. Nu te teme, căci în împărăția lui Dumnezeu nu există nici bărbat, nici femeie, căci toți sunt una în spirit. Porțile împărăției Tatălui meu se vor deschide pentru cei care iubesc și sunt iubiți, căci Dumnezeu nu privește trupul, ci inima'".

Postarea a devenit rapid virală pe subreddit, unde a obținut mii de like-uri și comentarii din partea celor care s-au simțit la fel de reconfortați de mesaj. Alții au subliniat că acceptarea de către Iisus a persoanelor trans este evidentă datorită acceptării de către acesta a tuturor.

"Nu sunt deloc religios, dimpotrivă", a scris un utilizator. "Dar, după ce am citit Biblia, pe baza a ceea ce este scris acolo, nu este nevoie să inventezi versete, pentru că Isus a acceptat și iubit persoanele trans. El a predicat despre iubirea și acceptarea tuturor, fără excepții. "Dacă toți creștinii ar fi primit acest memo".

Un alt utilizator a citat Ioan 13:34 din Noul Testament. Acesta spune că, în timp ce se înălța la cer, Isus a spus: "Vă dau o poruncă nouă: iubiți-vă unii pe alții. Cum v-am iubit Eu pe voi, așa trebuie să vă iubiți și voi unii pe alții". Altcineva a scris că Talmudul, vechea sursă primară a legii și teologiei religioase evreiești, recunoaște opt genuri. Isus însuși s-a născut evreu. Genurile recunoscute includ zachar sau masculin, nekevah (feminin), androgynos (având atât caracteristici masculine, cât și feminine) și tumtum (lipsit de caracteristici sexuale).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE