Cerave: brandul de îngrijire a pielii care a luat cu asalt internetul
Postat la: 15.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Cum poate un brand de îngrijire a pielii să ia cu asalt internetul? Ei bine, în ziua de azi există numeroase branduri despre care toată lumea pare să aibă o părere. Fie că este vorba despre mărci care și-au agățat urmăritorii prin marketing agresiv și design care să atragă toate privirile, fie despre branduri care și-au format un renume datorită calității excelente a produselor.
Recent, internetul a devenit plin de discuții despre un brand de îngrijire a pielii low-cost, neremarcabil din punct de vedere estetic: Cerave. Dermatologii îl recomandă fără încetare, influencerii afișează produse de la acest brand în postările lor, iar fanaticii de îngrijire a pielii îi dedică întregi discuții pe Twitter.
Pe lângă Statele Unite și Regatul Unit, și la noi în țară brandul are un moment de glorie. Cumpărătorii din generația Z curăță rafturile, alimentați de un val de susținere din partea influencerilor cu mulți urmăritori pe Tiktok. Cererea este atât de răspândită încât acum există lipsuri în unele state, ceea ce a determinat compania-mamă, L'Oreal, să trimită producția la suprasolicitare.
În Marea Britanie, vânzările brandului au crescut cu 596% față de alte branduri care oferă produse de îngrijire similare între februarie și martie 2021, iar brandul este acum extrem de cunoscut în rândul iubitorilor de skin care.
Dar nu totul este doar o laudă pentru această linie accesibilă de îngrijire a pielii. Dacă intri în discuțiile de pe Reddit, de exemplu, vei găsi oameni cu o mulțime de sentimente nu atât de grozave despre formulele discutabil de reductive.
Pentru fiecare persoană care susține că pielea lor a fost transformată de brand, se pare că există o alta care a rămas neimpresionată. Un punct mai puțin plăcut este includerea parabenilor în multe dintre formule, despre care unii cred că provoacă probleme de sănătate. Cu toate acestea, marea majoritate a studiilor despre îngrijirea pielii sugerează contrariul.
Cum a apărut Cerave și prin ce se evidențiază?
Pe scurt, Cerave este o gamă simplă, accesibilă, recomandată de dermatologi. Ca parte a strategiei sale de universalizare, L'Oréal a achiziționat în 2017 brandul de îngrijire a pielii, care oferă produse simple, eficiente și accesibile, recomandate de dermatologii din toată lumea.
Fondată în Statele Unite în 2005 și dezvoltată împreună cu dermatologi americani, marca oferă o gamă completă de produse de îngrijire zilnică a pielii pentru față și corp, precum și o gamă pentru bebeluși. Cu produsele sale simple și accesibile, aprobate de dermatologi, brandul completează perfect portofoliul companiei mamă.
Deci, sunt produsele acestei mărci cu adevărat niște eroi pentru îngrijirea pielii sau poți ușor să le ocolești? Și de ce oamenii au sentimente atât de puternice despre acest brand?
Lăsând la o parte hype-ul pe internet și ofertele de sponsorizare, adevărata atracție a brandului constă în simplitatea sa. Brandul este cel mai bine cunoscut pentru demachiantele sale faciale - acum există mai multe formule sub formă de spumă, cremă și geluri de curățare Cerave. De asemenea, sunt populare cremele hidratante pentru față și corp.
Conceptul unificator al produselor este acela de întărire a barierei cutanate. În timp ce aceste produse nu vor lumina, nu vor repara sau nu vor împrospăta ca alte produse de îngrijire a pielii, ele îți vor menține suprafața pielii protejată, ceea ce previne apariția unei multitudini de probleme ale pielii (cum ar fi pierderea umidității și iritația).
Ingredientul vedetă pe care această marcă îl pune în evidență sunt ceramidele: lipidele sau grăsimile care se găsesc în stratul superior al pielii. Ceramidele previn pierderea transepidermică de apă, hidratând pielea și menținând bariera acesteia - iar o barieră întărită ajută la protejarea pielii de microorganisme, poluare și alți agresori externi.
Simplitate și minimalism: cheile succesului
Reputația produselor se bazează pe formulele sale, care combină trei ceramide (1, 3 și 6II) necesare pentru o hidratare optimă a pielii. Persoanele care au probleme cu pielea au adesea niveluri insuficiente de ceramide. Datorită tehnologiei lor brevetate MVE, care asigură eliberarea controlată a ingredientelor active, produsele brandului refac bariera pielii și asigură o hidratare optimă pe tot parcursul zilei.
Aceste formule, care au făcut ca brandul să devină un succes internațional, răspund simultan mai multor nevoi de îngrijire a pielii, ceea ce le face deosebit de ușor de utilizat și de înțeles de către consumatori. Produsele au beneficiat, de asemenea, de cunoștințele dermatologilor pentru a asigura o toleranță optimă. Gama fără parfum, non-comedogenă este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă și deteriorată.
Cum a reușit brandul să se afirme? Prin recomandări ferme ale dermatologilor. Apoi a urmat distribuția pe scară largă (farmacii, mari retaileri, magazine specializate și vânzări online). După acest pas, a venit și implicarea puternică a consumatorilor pe rețelele sociale. Brandul se bucură de o foarte bună reputație online, unde utilizatorii își recomandă cu fervoare produsele.
În prezent, este una dintre mărcile de îngrijire a pielii cu cea mai rapidă creștere. Produsele lor de hidratare nu sunt făcute din orice ceramide - combinația potrivită de ceramide în formulă este cheia. Acesta este aspectul principal ce diferențiază marca.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Ce este "Regula celor 90 de secunde"? Un neurocercetător descoperă o tehnică inovatoare care ne poate schimba viața
Te-ai gândit vreodată cum ai putea să îți gestionezi emoțiile rapid? Încearcă „Regula celor 90 de secunde" și descoperă tehnica inovatoare creată de un specialist în neuroștiințe, care îți oferă instrumentele necesare pentru a controla furia, frica și anxietatea, ajutându-te să îți regăsești calmul într-un timp scurt.
-
Serurile criminale: FDA impune avertismente privind leziunile nervoase pentru 2 vaccinuri RSV
Food and Drug Administration (FDA) din SUA a dispus ca doi producători de vaccinuri împotriva virusului sincițial respirator (VSR) să includă pe etichetele produselor un avertisment privind un efect secundar potențial paralizant legat de afectarea nervilor.
-
De ce este așteptat Elon Musk în fotbalul mare de Gigi Becali, patronul FCSB-ului
A ieșit la iveală faptul că Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, dorește să preia clubul Liverpool în schimbul a 4 miliarde de dolari, iar Gigi Becali a reacționat cu privire la această veste. În viziunea latifundiarului care dictează mersul lucrurilor la FCSB, venirea lui Musk în fotbal ar reprezenta un avantaj chiar și pentru roș-albaștri.
-
Explozie de căutări pe Google: Oamenii vor să știe cum să își șteargă conturile de Facebook și Instagram după anunțul Meta
Anunțul Meta de a renunța la verificarea informațiilor și de a relaxa moderarea conținutului a declanșat o explozie de căutări pe Google despre ștergerea conturilor de Facebook, Instagram și Threads.
-
Vin banii de la G7 pentru Ucraina! Ursula von der Leyen a anunțat prima tranșă din împrumut
Ucraina a primit prima tranșă de 3 miliarde de euro din partea Uniunii Europene a unui împrumut convenit de membrii Grupului celor Șapte, au declarat vineri Kievul și Bruxellesul.
-
"Schema 1800" - noua înșelătorie pe WhatsApp. Plângerile la poliţie curg continuu
O nouă schemă de fraudă online face victime, în aceste zile. Escrocii sparg conturile de whatsapp, după care le cer bani cunoscuţilor din agenda victimei. Suma cerută este aceeaşi -1.800 de lei. De aceea, acest tip de înşelăciune a primit şi numele de Schema 1800.
-
Granițele deschise sfidează naționalismul în ascensiune în Europa (The Guardian)
Reintroducerea controlului pașapoartelor în spațiul Schengen ne trasează în minți noi linii politice - iar lucrul acesta în sine e periculos, se arată într-un articol publicat în The Guardian, conform Rador Radio România.
-
Marea Britanie impune noi reguli de călătorie. De când se aplică și ce condiții trebuie să îndeplinească turiștii
Marea Britanie impune o autorizație electronică de călătorie (ETA) pentru cetățenii din 48 de țări, inclusiv SUA, Canada și Australia. Din luna aprilie, această autorizație plătită va fi obligatorie și pentru europeni. ETA este menită să consolideze securitatea la frontieră și face parte dintre eforturile Londrei de a-şi digitaliza sistemul de gestionare a frontierelor.
-
Dezvăluirea unui director de bancă: "Românii dau statului 70% din tot ceea ce câștigă"
Statul român continuă să apese greu pe umerii cetățenilor: pe lângă cele mai mari impozite pe salarii din Europa, românii sunt obligați să suporte și alte taxe și contribuții. Cu toate acestea, finanțele publice sunt într-o situație critică, iar România rămâne, de ani de zile, campioana deficitului bugetar în Uniunea Europeană.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Revoltă în Germania, după aderarea deplină a României și Bulgariei la Spațiul Schengen. „Dezastru pentru siguranța oamenilor în Europa"
- 2.Descoperirea unui misterios sarcofag egiptean cutremură lumea arheologică
- 3.Grupul Rockefeller face profeții spectaculoase: "Națiuni considerate fără speranță, precum Portugalia și Grecia, sunt acum luminile continentului"
- 4.Controlul statului asupra vietii private: ANAF monitorizează retragerile din bancomate. Atenție la suma pe care o scoateți
- 5.Experimentul care dă fiori Europei: cu un laptop și un smartphone, un expert IT a dezvăluit riscurile panourilor fotovoltaice
- 6.Rusia șochează lumea medicală: a reușit dezvoltarea unui vaccin care reușește să trateze majoritatea tipurilor de cancer!
- 7.Mașina care bate toate recordurile și costă doar 15.000 de dolari se vinde deja pe piața din China si vine in Europa.
- 8.Fost deputat PSD și șef al PUSL Vrancea i-a zburat creierii cu cinism unui tânăr aflat pe domeniul său de vânătoare
- 9.Am intrat în spatiul Schengen si nu prea. Care sunt statele care au reintrodus controale la frontiere
- 10.Boala Ursulei von der Leyen are legatura cu vaccinurile mARN Covid. Pe 6 ianuarie 2025 are termen in procesul legat de SMS-urile cu Alfred Bourla de la Pfizer
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu