Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CEO-ul Worldcoin: Moneda digitală globală legată de ID-ul digital global va fi în curând necesară "fie că vă place sau nu"

Postat la: 21.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu se mai vorbește despre acest lucru în termeni futuristici; este o realitate actuală care va fi în curând impusă întregii omeniri.

Populația lumii acceptă două componente tehnologice oferite de elitele globaliste: Un act de identitate digital recunoscut la nivel mondial care să înlocuiască cardurile din portofel și o monedă digitală recunoscută la nivel mondial care să înlocuiască banii din portofel. Cele două, împreună, vor constitui fundamentul sistemului bestial global punitiv.

Directorul general al Worldcoin a avertizat că un sistem global de identificare digitală va fi introdus pentru cetățenii din întreaga lume, indiferent dacă "le place sau nu". Worldcoin a dezvoltat un sistem pe care îl prezintă ca fiind "cea mai mare rețea publică financiară și de identitate din lume". În esență, compania a creat o bază de date care face legătura între numerarul digital, sau monedele digitale ale băncilor centrale (CBDC), și un sistem de identitate digitală.

Compania și-a creat propria formă de monedă digitală, numită Worldcoin token (WLD). Legat de WLD este un alt produs al Worldcoin - World ID. World ID este un sistem de identitate digitală care colectează datele biometrice ale persoanelor și le păstrează într-o bază de date care se leagă de tranzacțiile WLD. WLD și World ID sunt conectate și accesate prin intermediul aplicației World App a companiei. "Când totul va fi pus în aplicare și nu va mai fi "voluntar", aceste tehnologii vor fi folosite pentru a crea și a pune în aplicare orașe de 15 minute", spune Christine Anderson, membră a Parlamentului UE din Germania.

 

 

World App este "o aplicație care permite efectuarea de plăți, achiziții și transferuri la nivel global folosind active digitale și monede tradiționale", potrivit Worldcoin. Persoanele care își predau în mod voluntar datele biometrice primesc "sume mici" în jetoane Worldcoin în schimbul înscrierii în sistemul World ID. Worldcoin este cofondată de Sam Altman, șeful companiei Open AI, care se află în spatele chatbotului cu inteligență artificială ChapGPT. Potrivit directorilor Worldcoin, World ID, sau "ceva asemănător", va fi în curând obligatoriu pentru oricine dorește să participe la funcțiile cotidiene ale societății.

World ID folosește scanere de iris care necesită scanarea globilor oculari ai unei persoane pentru a-și dovedi identitatea. Și, în timp ce această idee poate suna ca un coșmar distopic pentru unii, oamenii din mai multe țări din sudul Europei, în special Spania și Portugalia, abia așteaptă să își dea datele biometrice ale irisului ca dovadă a identității și a dreptului de a utiliza un sistem de transfer de criptomonede. Procesul de înscriere implică expunerea globilor oculari la ceea ce se numește scanerul de iris Orb al Worldcoin.

Se pare că peste 150.000 de participanți s-au înscris deja în Spania în ultimul an. Asta înseamnă 20.000 de noi înscrieri pe zi. În Portugalia s-au înscris deja 120.000 de persoane. Există deja planuri de instalare a unui număr de scanere Orb în Barcelona, urmând să fie instalate și în alte orașe. În urmă cu trei ani, în iulie 2020, site-ul Emerging Europe a relatat despre tendința de a folosi scanarea irisului ca sistem de plată al viitorului. Acum, viitorul este aici, iar Worldcoin nu este singurul echipament care joacă în acest spațiu. O firmă poloneză numită PayEye este, de asemenea, implicată, printre alții.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE