Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cel mai violent criminal din România trăiește o viață de nabab în închisoare

Postat la: 26.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Grecul Kostas Passaris a șocat întreaga țară în 2001, când a împușcat cu sânge rece doi agenți de pază de la o casă de schimb valutar din Capitală și a fugit cu banii. Execută în prezent o condamnare pe viață, dar în detenție trăiește o viață de huzur, potrivit gandul.ro.

Kostas Passaris, care a ucis șapte oameni și a comis un șir lung de jafuri armate în Grecia și în România, nu pare să ducă lipsă de nimic în detenție.

În penitenciarul de la Craiova, grecul este unul dintre cei mai înstăriți pușcăriași. În contulul său, administrat de autorități, el ar fi acumulat aproximativ 60.000 de lei, bani virați de către reprezentanța diplomatică a Greciei în România.

Ca deținut, Passaris nu poate cheltui, într-o săptămână, mai mult de trei sferturi din valoarea salariului minim brut pe economie.

Între detaliile vieții sale în pușcărie, se detașează faptul că Passaris ar obișnui să joace jocuri video violente pe consolă, folosind televizorul ca monitor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE