ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cel mai tare interviu al lui Tucker Carlson despre Big Pharma si cum companiile de alimente vor sa ne imbolnaveasca si sa ne faca dependenti de medicamente

Postat la: 02.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă vreți să vă faceți cea mai mare favoare - dacă vreți cu adevărat să vă schimbați viața, să vă dezvoltați conștiința și să aduceți sănătatea și bunăstarea în viitorul dumneavoastră, atunci urmăriți acest interviu recent cu Casey și Calley Means și Tucker Carlson.

Means sunt frate și soră care au crescut în Washington, D.C. și s-au străduit să obțină o carieră de invidiat în viață - educații în liga Ivy, diplome de doctorat, slujbe mari, salarii mari. Casey a devenit chirurg ORL, iar Calley a devenit lobbyist. Dar într-o zi, în timp ce Casey începea să opereze o femeie care avea multiple probleme de sănătate, și-a dat seama că profită de problemele pacientului ei, în loc să privească persoana în ansamblu și să o ajute să se facă bine.

A doua zi, a intrat în biroul șefului secției de chirurgie și i-a predat bisturiul. Apoi și-a convins fratele să fie atent la ceea ce învăța despre alimente și despre companiile care le produc, astfel încât să poată, împreună, să iasă și să ne alerteze pe noi toți. Casey subliniază faptul că jumătate din Statele Unite sunt diabetice sau pre-diabetice. 1 din 39 de copii suferă de autism. Cancerul la adulții tineri a crescut cu 73%. Infertilitatea avansează cu 1% pe an. 30% dintre copiii de vârstă școlară sunt obezi.

Statisticile continuă și, da, sunt deprimante, dar „Means" subliniază că starea sănătății noastre și situația noastră alimentară nu sunt în întregime vina noastră. 75% din bugetul Administrației pentru alimente și medicamente este finanțat de companii alimentare sau farmaceutice. Coca-Cola este o mare contributoare la Fundația pentru Diabet, la fel ca și Cadbury Chocolate. Școlile medicale sunt adesea finanțate de companii farmaceutice.

Multe dintre studiile pe care le vedem cu privire la alimente și sănătate sunt de fapt finanțate de companiile alimentare, astfel încât sfaturile de sănătate și faptele despre nutriție sunt filtrate prin aceste studii. Multe dintre lucrurile pe care le mâncăm și le bem ne fac mai înfometați în loc să ne sature. Adesea tratăm o Coca-Cola ca pe ceva inocent, dar, de fapt, o Coca-Cola conține zahărul a 15 portocale. Și ceea ce nu știm ne omoară.

În America este o criză în ceea ce privește sănătatea și nu suntem suficient de mulți dintre noi să fim atenți. Cele mai multe universități americane de medicină nu oferă nici măcar un curs de nutriție studenților lor și, cu toate acestea, pesticidele din alimentele noastre și consumul excesiv de alimente procesate sunt la originea multora sau majorității problemelor noastre de sănătate, conform Means. Pentru a ne vindeca, trebuie să începem să gândim pentru noi înșine și să facem alegeri mai bune.

Pentru început, trebuie să ne domolim dragostea pentru zahăr. Mâncăm prea mult zahăr, iar acesta se înmagazinează în corpul nostru sub formă de grăsime, alimentează celulele canceroase sau provoacă inflamații în organism. Reducerea consumului de zahăr este una dintre cele mai importante măsuri pe care le putem lua pentru a ne îmbunătăți sănătatea. Asta și alimentele procesate.

Alimentele procesate conțin făinuri rafinate, zahăr din trestie și uleiuri din semințe. Mâncați în schimb o portocală dimineața, pâine integrală sau granola organică. Este o componentă importantă a sănătății. Priviți mâncarea ca pe un medicament, dacă vă este mai ușor. Și odată ce treci peste poftele de băuturi zaharoase și junk food, vei găsi toate acestea mai ușor de încorporat în viața ta.

"Pregătiți cina aproape în fiecare seară a săptămânii. Prepararea de alimente sănătoase pentru familiile noastre este adesea evitată de mass-media, care a mers până acolo încât să spună că suntem prea ocupați și că ar trebui să lăsăm restaurantele să gătească pentru noi. Dar gătitul acasă cu carne slabă și legume cumpărate de la unul dintre standurile noastre agricole uimitoare este cea mai sănătoasă alegere pe care o puteți face.", spune Casey.

Casey subliniază faptul că acum vedem copii bolnavi la naștere, în mare parte de la mame care au deficiențe metabolice. Aceste deficiențe sunt transmise copiilor lor în uter. Este ușor să fii confuz cu privire la alegerile alimentare. Cred că acest lucru este făcut intenționat. Deci, iată ce trebuie să rețineți: mâncați alimente integrale și organice, dacă puteți. Fructe, legume, carne slabă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE