Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cei mai buni adidași de alergare, conform alergătorilor

Postat la: 28.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nike: un brand pe care toată lumea îl cunoaște, și pe bună dreptate. Poate că deja sunteți foarte mulțumiți de acei adidași Puma vechi de alergare. Dar, dacă sunteți în căutarea celor mai buni adidași Nike de alergare pentru a vă reînnoi echipamentul de alergare în acest sezon, am pregătit o listă pentru toate tipurile de alergători.

Logo-ul iconic Nike împodobește partea laterală a adidașilor și a hainelor sport casual. Încă din anii '70, Nike a fost în fruntea tehnologiei adidașilor de alergare, câștigând adepți uriași pentru unele dintre cele mai populare modele ale sale, cum ar fi clasicul Pegasus și rapidul Alphafly (care este cel mai bine cunoscut ca fiind pantoful pe care Eliud Kipchoge l-a purtat atunci când a alergat un maraton de sub două ore).

Dar pentru că se mândresc cu o gamă variată de stiluri - de la maratoniști cu amortizare maximă la alergători de trail robust - poate fi dificil pentru alergători să se limiteze la cel mai bun adidas pentru nevoile lor. Cu ajutorul câtorva alergători avizi, am ales câțiva dintre cei mai buni adidași Nike de alergare.

Marca Nike nu este cunoscută pentru adidașii săi de alergare cu buget redus, dar are câteva opțiuni excelente pentru alergătorii de zi cu zi care caută un adidas mai accesibil. Deși nu veți obține beneficiile de performanță ale pantofilor mai avansați de la Nike, puteți merge pe străzi în confort cu acești adidași de alergare.

Adidașii de zi cu zi sunt elementul de bază al colecției dvs. de adidași Nike de alergare. Indiferent dacă vă antrenați pentru un 5K sau un ultramaraton, veți apela la ei din nou și din nou pentru alergările ușoare și kilometrajul de antrenament. Deși este posibil ca adidașii de mai jos să nu fie cei mai buni dacă alergați un maraton sau încercați să stabiliți un PR, aceștia vă vor oferi suficient confort și suport pentru a vă face să alergați în fiecare zi. Iar pentru majoritatea celor care sunt la început de drum, acești adidași vor fi o introducere perfectă în adidașii de alergare Nike.

Aceștia ar trebui să fie versatili, confortabili și să ofere susținere. Așadar, dacă folosiți doar o singură pereche de adidași Nike de alergare, selecția de mai jos vă va fi de folos.

Nike Air Zoom Vomero 16

Adidașii zilnici preferați de mulți alergători sunt modelul Vomero 16, deoarece ating toate căsuțele, totul la un preț foarte bun. Acești adidași Nike oferă mult confort pentru alergările de zi cu zi - au o amortizare amplă pe limbă și gulerul gleznei, iar talpa intermediară din spumă ZoomX și amortizarea Zoom Air din antepicior creează o aterizare moale de fiecare dată când piciorul dvs. atinge solul. În general, aceste caracteristici au ca rezultat o cursă mai confortabilă decât modelul Pegasus, motiv pentru care îi vedeți pe unii dintre alergătorii de elită de cursă lungă de la Nike integrându-i în rotația lor.

Nike Air Zoom Pegasus 38

Deși modelele Vomero ar putea să urce în rândurile antrenorilor zilnici, modelul Pegasus 38 a fost un element de bază pentru alergători timp de ani de zile. Cel mai recent model este un upgrade față de ultima iterație, Pegasus 37, deoarece oferă durabilitatea și confortul pe care alergătorii de pe șosea le așteaptă, dar cu o cutie de degete mai largă pentru a oferi un spațiu suplimentar pentru ca picioarele să se miște în mod natural (această tendință este evidențiată în alergătorii de trail Altra, foarte populari). Pegasus este un pantof neutru grozav care va funcționa pentru aproape oricine și este suficient de simplu pentru a fi accesibil pentru începători.

Nike Air Zoom Structure 24

Un adidas de zi cu zi excelent pentru alergătorii începători care au nevoie de suport suplimentar, Air Zoom Structure 24 este pantoful perfect pentru a fi purtat toată ziua. Acești adidași îmbină durabilitatea și respirabilitatea, iar unitatea Zoom Air de sub partea din față a piciorului oferă suficientă amortizare pentru a fi receptivi, dar siguri. Deși din punct de vedere tehnic sunt clasificați drept adidași Nike neutri, aceștia oferă unele dintre beneficiile adidașilor de stabilitate. Acest pantof de alergare este excelent pentru persoanele care au tendința de a-și rostogoli glezna spre interior (acest lucru se numește suprapronare), deoarece Nike a adăugat un „crash pad" în călcâi pentru a susține tranziția de la călcâi la vârf.

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit

Dacă sunteți în căutarea unui adidas ușor, cu amortizare maximă, potrivit pentru alergări lungi, nu mai căutați. Deși nu oferă viteza adidașilor de elită de la Nike (precum Vaporfly și Alphafly), Invincible Run are o bază de spumă ZoomX la înălțimea cerului, pentru confort și o revenire ridicată a energiei. În plus, este conceput cu materialul Flyknit de la Nike pentru o experiență super respirabilă. Adidașii vă fac să vă simțiți ca și cum ați alerga pe nori. În timp ce cantitatea de amortizare face ca alergarea să fie una de pluș, Invincible Run nu sunt grozavi pentru stabilitate. Invincible Run au o cantitate uimitoare de amortizare, dar mai puțină stabilizare decât Vomero. Din experiența noastră, cu siguranță aveți nevoie de o gleznă mai puternică și de o bună rezistență a piciorului pentru a alerga în Invincible în mod constant.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE