Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cealaltă Jumătate de Planetă câștigă mai mult decât Globaliștii: Exporturile Chinei către Rusia au crescut cu 11,3%, importurile din Rusia către China au crescut cu 37,8%!

Postat la: 09.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Exporturile Chinei către Rusia au crescut în intervalul ianuarie-aprilie, faţă de aceeaşi perioadă din anul 2021, ajungând la 11,3%, potrivit datelor publicate luni, în timp ce importurile din Rusia au crescut până la 37,8%.

Exporturile chinezești către Rusia au crescut în aprilie pentru a doua lună consecutiv, pe fondul sancțiunilor economice impuse Moscovei, în timp ce, de asemenea, livrările rusești către China au crescut, o adevărată mană pentru firmele rusești care se confruntă cu izolarea economică internațională, potrivit agenției Reuters, citată de The Guardian. Rusia este o sursă majoră de petrol, gaze, cărbune și produse agricole pentru China. În perioada ianuarie-februarie, exporturile in aceste domenii ale Chinei către Rusia și importurile din această țară au crescut cu 41,5% și, respectiv, 35,8%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE