Ce spune fostul consilier al lui Zelenschi despre interviul lui Putin. Arestovici: Cât valorează un sistem pe care un "caraghios" l-a putut arunca-n aer?!
Postat la: 12.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Am urmărit interviul lui Putin. Din păcate, nu împărtășesc (slavă Domnului) opinia generală că ar fi „...un tataie care nu face doi bani".
Și acum, voi încerca să vă masez coccisul, pentru că nu vreți să gândiți cu mintea voastră, ci preferați să repetați mantrele altora, fără să doriți să analizați consecințele a ceea ce ați văzut.
1. Putin este pe deplin adecvat. Înțelege perfect ceea ce face, este într-o formă fizică, psihică și emoțională foarte bună. Îi salut pe această cale pe toți cei care l-au îngropat în urmă cu un an.
2. Putin expune un sistem coerent de puncte de vedere în care crede el însuși (îi salut și pe cei cu bancurile despre merovingieni și Ladoga).
3. Putin se descotorosește din ce în ce mai rapid de orientarea sa pro-occidentală - singurul lucru care îl reținea din interior.
„Ah, asta e o mitologie ruptă de istoria reală!", pufnește cetățeanul de rând pe rețelele de socializare, după care dă fuga să se ascundă în closet pentru a se feri de rachetele lui Putin care cad peste el.
Am o întrebare simplă:
- Când veți începe să gândiți - cel puțin la lucrurile care vă determină viața?...
1. Mitul. Numiți-mi o singură ideologie de stat care nu se bazează pe mitologie și care, într-o măsură sau alta, nu corespunde istoriei reale. Pe cine și când acest lucru i-a împiedicat să acționeze în prezent?
2. Să zicem totuși că acceptăm: Putin cel Rău este singurul care se bazează pe o ideologie și o mitologie fictive.
Dar dacă, pe baza acestei mitologii, el întreprinde acțiuni cât se poate de reale?
„O idee care pune stăpânire pe mase devine o forță materială" - vă amintiți?
O mitologie concretă a pus stăpânire pe mase și patruzeci de mii de voluntari se prezintă în fiecare lună la centrele de înregistrare și de înrolare ale armatei ruse.
Și nu se vor opri.
Câți voluntari vin la centrele noastre de înrolare, dragi istorici ai realității?
Aud?
Despre ce gen de istorii non-fictive vorbim noi, în condițiile în care „voluntarii" noștri trebuie săltați cu forța de pe stradă?
Și ce istorii spune Occidentul când, împreună, nu poate produce un milion de obuze pe an, în timp ce Coreea de Nord produce un milion și jumătate?...
Putin nu se va opri.
Își va îndeplini până la capăt obiectivele pe care i le dictează imaginea lumii de azi.
În plus, dacă stăm să îi judecăm declarațiile, viziunea sa despre lume se ameliorează, în sensul că dobândește și mai multă motivație.
Da, minte mult și deliberat, distorsionează, manipulează...
OK, l-am învins pe caraghiosul de Putin, cu miturile lui stupide.
- Poate cineva să numească miturile noastre inteligente: ale noastre și ale Occidentului?
Adevărul nostru, lipsa de manipulare, franchețea?...
- Care dintre ele ne va permite să îl oprim pe acest „tataie care nu face doi bani"?
Aceasta este prima întrebare serioasă.
A doua:
- Cât valorează acest așa-zis „sistem mondial" al vostru, atât de rațional, de puternic, de liber, dacă un „pseudo-istoric caraghios și rupt de realitate" l-a putut arunca în aer?
Alexei Arestovici
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
ANAF introduce o taxă pentru o nouă categorie de venituri obținute din lumile virtuale
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a publicat recent pe site-ul instituţiei "Broşura privind tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din tranzacţionarea jetoanelor nefungibile (NFT, după termenul englezesc nonfungible token)", care aduce clarificări despre tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din vânzarea NFT-urilor.
-
Rareș Bogdan lansează o ipoteză neașteptată, după aderarea României la spațiul Schengen
Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, vine cu o ipoteză interesantă, după ce România a intrat în spațiul Schengen, la capătul a doi ani de umilințe din partea Austriei. Rareș Bogdan arată faptul că votul de la alegerile prezidențiale a fost alimentat puternic de frustrarea acumulată de cetățenii români, care s-au trădați de Europa.
-
Am intrat în spatiul Schengen si nu prea. Care sunt statele care au reintrodus controale la frontiere
In noiembrie Olanda a anuntat ca a reintrodus controalele la frontiere indiferent de acordurile tarilor Schengen. Mai inainte de asta, in primavara lui 2024, Austria anunta reintroducerea controlalelor la frontierele cu Cehia si Ungaria. Au mai reintrodus restrictii Germania si Italia, iar mai apoi Franta, Norvegia, Danemarca, Slovenia si Suedia.
-
La Nina aduce o inversiune termică de proporții: Lovesc fenomene extreme și va fi un ger de crapă pietrele
Fenomenul meteorologic La Nina va genera o inversiune termică de proporții și va aduce cu sine o răcire accentuată a vremii, dar și fenomene extreme. Spre deosebire de El Nino, care a caracterizat primăvara anului 2024, fenomenul La Nina se va manifesta în perioada decembrie 2024 - februarie 2025 și va aduce cu sine temperaturi extrem de scăzute.
-
Anunțul lui Orban, după ce a vorbit cu Putin
Budapesta a anunţat, după discuţia la telefon a premierului ungar Vikor Orban cu preşedintele rus Vladimir Putin, că Kievul a respins o oferă de încetarea a ostilităţilor "de Crăciun" şi un schimb de prizonieri. În schimb, Ucraina neagă că a discutat cu premierul ungar despre un armistiţiu de sărbători.
-
Europa: Virusul poliomielitei a fost depistat în apă. Boala te paralizează în câteva ore!
Sistemele de monitorizare a apelor uzate din Germania, Spania și Polonia au detectat prezența virusului poliomielitei, o descoperire îngrijorătoare pentru Europa, care a fost declarată liberă de polio în 2002.
-
Pare sa fie adevarat: Baba Vanga prezice izbucnirea unui război de proporții în Europa în 2025
Anul 2025 va veni cu un război de proporții în Europa. Așa sună una din profețiile făcute de Baba Vanga pentru anul care stă să înceapă. Conform prezicătoarei, urmează decimarea populației de pe continent și schimbări care vor rescrie cursul istoriei.
-
Cine controlează țânțarii deține controlul asupra populației globului. Insecta ne poate decima in numai câțiva ani
Țânțarul este considerat cel mai periculos animal din lume, fiind responsabil pentru sute de mii de decese anual, chiar se poate ajunge in unele cazuri si la peste 2,5 milioane de decese anual. Deși animale precum rechinii sau urșii ocupă un loc important în percepția publică asupra pericolelor din natură, statisticile arată o realitate diferită.
-
Sfatul scandalos pe care i l-a dat un chatbot unui adolescent: ce i-a propus să le facă părinților săi a fost la un pas de crimă
Părinții a doi adolescenți din Texas au intentat proces companiei Character.AI, susținute de Google, acuzând faptul că boții, ce pot lua chipul unor personaje sau persoane reale, le-au abuzat copii, relatează presa americană.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Cum a pierdut Călin Georgescu războiul în instanță cu BEC? Propaganda de pe TikTok nu a respectat legea - motivarea judecătorilor CAB
- 2.Fizicienii anuntă ca au descifrat secretele gravitației cuantice din găurile negre subatomice din care tâșnește materia
- 3.S-a impus taxă pentru românii care scot bani cash de la bancomate! Iată care este motivul
- 4.Ce înseamnă pentru Europa sistarea gazelor rusesti catre Austria. Suntem în pragul unei noi crize energetice catastrofale?
- 5.Șoșoacă: "Pe Simion l-am prins in pat cu șoferul la hotel. Aveam cameră perete-n perete cu el, nu e prea straight, dimpotrivă!" VIDEO
- 6.Masoneria globalistă se cutremură: B'nai B'rith International, cea mai veche organizație evreiască, transmte lui Iohannis îngrijorările despre Georgescu
- 7.Tucker Carlson: Deep State vrea Al Treilea Război Mondial - fie împotriva Rusiei, fie împotriva Iranului. Este singura lor șansă de a-l opri pe Trump
- 8.O nouă măsură pentru a descuraja încălzirea pe gaze și folosirea mașinii personale: UE introduce o taxă pe carbon aplicabilă gazelor din gospodărie și combustibililor auto
- 9.Reacții dure în presa britanică la decizia CCR: În România s-a anulat democrația. Este o zi neagră pentru Occident și pentru elitele sale
- 10.Decizia CCR a afectat puternic piața financiară din România: Cotația leu/ euro vine cu surprize
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu