Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce opțiuni de cazare ai dacă mergi în vara 2022 în Vama Veche

Postat la: 08.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre cele mai populare destinații de pe litoralul românesc, Vama Veche atrage atât nostalgici, cât mai ales reprezentanți ai generațiilor mai noi, dornici de distracție la nivel înalt în special pe timpul nopții.

Pentru plajă și mai ales pentru oportunitățile de divertisment cu un farmec aparte, o mulțime de români (și turiști străini) sunt așteptați și în vara 2022 în Vama Veche. În week-endul este foarte dificil să găsești cazare, chiar dacă prețurile au ajuns la niveluri foarte mari. Totuși, mai ales dacă rezervi din timp, ai o mulțime de variante pentru a-ți identifica cele mai potrivite tipuri de cazare în Vama Veche.

În ultimii ani, au apărut chiar și hoteluri de lux, cu piscine și alte facilități demne de categoria 4-5 stele. Acestea sunt mai degrabă în partea dinspre Bulgaria a stațiunii. În Vama Veche te poți caza însă la vile turistice și pensiuni, chiar case ale unor localnici care închiriază camere la fața locului sau prin anunțuri postate pe internet. Unitățile de cazare vin cu variante pentru toate preferințele și pentru orice buget, deși opțiunile low-cost vizează de obicei un confort extrem de scăzut.

Mulți spun că farmecul din Vama Veche ține tocmai de experiențele cât mai puțin pretențioase, apropiate de natură. Astfel, există o mulțime de campinguri unde se poate înnopta în cort (propriu sau închiriat). Cazarea se poate face și în căsuțe de lemn și rulote. Pentru cei interesați de a plăti doar pentru închirierea unui pat într-o cameră comună, există și variante de tip hostel, dar puține, acest concept fiind foarte rar întâlnit în Vama Veche.

De curând a apărut și oportunitatea de cazare de tip glamping, o reinterpretare modernă a cazării la cort. Această opțiune nu este deloc ieftină, costul fiind mai mare decât al multor camere de hotel sau pensiune. Camping cu stil, glampingul presupune cazare într-un cort în care există chiar și pat confortabil - totul în mijlocul naturii, dar fără compromis cu privire la starea de confort.

Variante de distracție în Vama Veche

Cele mai multe persoane vin în Vama Veche pentru distracția de după lăsarea întunericului. Există o mulțime de baruri și terase, cluburi pe plajă, totul într-un stil deosebit, cum doar în Vama Veche se poate găsi. Muzica răsună de obicei până dimineața și mulți turiști prins răsăritul pe plajă. Adesea există muzică live, concerte și evenimente culturale mai ample.

În Vama Veche există mai puțin variante de distracție clasică, în genul celorlalte stațiuni de pe litoralul românesc. Nu lipsesc însă chiar și jocurile de noroc, dacă ne referim la întreaga zonă cu 2 Mai și Mangalia, unde se pot identifica săli de jocuri și agenții de pariuri sportive. Pasionații de sloturi online și alte jocuri de cazino se pot bucura însă de distracție pe mobil, pe platformele licențiate cu păcănele online, unde pot lua chiar multe rotiri gratuite. Jocurile pot fi accesate astfel oricând se dorește, oriunde, chiar și pe plajă.

Ponturi de cazare în Vama Veche

Pentru că nu doresc să plătească taxe și comisioane pentru rezervări online, mulți reprezentanți ai unităților turistice din Vama Veche evită să înscrie aceste pensiuni și vile turistice pe platformele de online booking, sunt doar cateva proprietati listate care pot fi gasite aici. Astfel, pentru a identifica cele mai bune oferte, trebuie să se contacteze direct astfel de unități pe social media și pe baza informațiilor publicate pe website-uri de anunțuri și oferte de turism. Se poate căuta și cazare când se ajunge în Vama Veche, dar varianta este mai riscantă (ai putea să nu găsești deloc locuri în locații convenabile) mai ales dacă se alege turismul de week-end, când stațiunea este asaltată de turiști.

Un alt pont pentru vacanțe ieftine în Vama Veche este alegerea cazării în zona 2 Mai - Limanu sau chiar în Mangalia. Dacă există mașină personală, astfel de opțiuni sunt mult mai convenabile decât cazarea în Vama Veche.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE