Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce ciudat: Clădirea care a ars în Giulești adăpostea probe ale poliției

Postat la: 03.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Clădirea cu cinci etaje din Sectorul 6 al Capitalei afectată luni seară de un incendiu adăpostea şi camera cu corpuri delicte a Poliţiei Capitalei.

Pompierii din Bucureşti au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în subsolul unei clădiri cu cinci etaje, unde, potrivit ISU, erau depozitate materiale combustibile. In clădire se afla şi o încăpere în care Poliţia depozita corpuri delicte. Se estimează de către reprezentanţii ISU că bunurile aflate în imobil sunt afectate în proporţie de peste 50%. Sursa citată preciza că suprafaţa subsolului este de aproximativ 3.000 mp.

În camera de corpuri delicte a Poliției Capitalei, situată într-o clădire din Sectorul 6, după o estimare preliminară, se aflau bunuri precum țigări, articole îmbrăcăminte, încălțăminte, textile și accesorii vestimentare, biciclete, triciclete, trotinete, produse agrement (jucării, articole sportive etc), alcool, scule, unelte și obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor, arme albe (cuțite, săbii, arcuri), telefoane, laptopuri, motociclete, scutere, dezinfectant, produse cosmetice, parfumuri și componente PC.

Poliția Capitalei precizează că dpozitul se află în administrarea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București și are o suprafață de aproximativ 1.200m², Direcția Generală de Poliție a Municipiului București plătind doar o parte din utilități.

„În acest spațiu sunt păstrate bunurile ridicate de către structurile de Poliție din Capitală. Toată locația are asigurată paza umană la intrarea în curte, precum si puncte fixe, unul dintre punctele fixe fiind amplasat lângă depozit. Depozitul este asigurat cu sistem de supraveghere video gestionat de către DGPMB, același depozit având și supraveghere video asigurată de DGRFPMB. Precizăm, de asemenea, că paza și serviciile în ceea ce privește protoculul de protecție și stingere a incendiilor este asigurat de către locatorul spațiului, iar Direcția Generală de Poliție a Municipiului București achita aceste servicii", transmite Poliția Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE