Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a prezis Nostradamus despre conflictul din Ucraina: "Romainie va suferi" și "Flăcările Marelui Război nu mai pot fi oprite!"

Postat la: 30.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Catrenele lui Nostradamus au reprezentat mereu o enigmă și un izvor de incertitudine, din cauza modului în care sunt scrise. Profetul francez a devenit cel mai celebru clarvăzător al lumii, după ce mai multe profeții i s-au îndeplinit. În catrenele sale, Nostradamus ar fi vorbit și despre războiul care vine din Rusia "în anul cu doi doi".

„Din Rusia se apropie în masă/ Distrugătorul va ruina acel oraș/ Violență distrugere, ‘Romainie' va suferi/ Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite", a fost profeția dată de către Nostradamus.

Analizând cele spune de Nostradamus, acesta susține că următorul război va începe chiar din Rusia. Specialiștii spun că termenul de "Romainie", trecut în vorbele lui Nostradamus, ar fi o greșeală de ortografie și că, de fapt, nu ar fi vorba de numele țării noastre.

Prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, Războiul climatic: "Sub climatul babilonian opus, marea va fi fără vărsare". Potrivit lui Nostradamus, omenirea se va confrunta cu un război climatic în anul 2022. În același timp, clarvăzătorul a prezis că, anul viitor, resursele Pământului vor fi o raritate.

Pagina X-a a secolului al III-lea, corespunzătoare anului 2022, spune aşa: Migrații: "Mari calamități de sânge și foame, vor apărea de șapte ori pe malul mării, foamete nesfârșite, locuri capturate, captivitate." Din cauza conflictelor armate, Nostradamus a prezis o perioadă de foamete care se va accentua, dar și o migrație în masă. Oamenii vor fugi din calea războiului și vor trece mările, iar cei care supraviețuiesc vor fi întemnițați, potrivit experților care au interpretat aceste versete scrise de clarvăzător.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE