Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a declarat în faţa anchetatorilor femeia care şi-a plătit amantul să-i ucidă soţul italian. Noi detalii despre crimă

Postat la: 03.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cele trei persoane implicate în crima petrecută în seara de 30 decembrie 2019 au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Ele au recunoscut o parte din acuzaţii, dar femeia care a comandat asasinatul spune că a vrut doar ca soţul ei „să primească o lecţie".

Ies la iveală noi detalii despre crima petrecută în seara de 30 decembrie 2019 în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi. Între timp, în seara de 1 ianuarie 2020, magistraţii au decis să emită mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele celor doi tineri de 21 de ani care au comis omorul, dar şi pe numele Nicoletei Postolici (31 ani), soţia italianului de 64 de ani care a fost asasinat.

În faţa anchetatorilor, cei trei au avut o atitudine oscilantă. După ce iniţial au negat faptele, ulterior, sub presiunea probelor (există o expertiză medico-legală concludentă, dar şi declaraţii de martori, care spun că femeia căuta de mai multe luni să angajeze pe cineva care „să-i dea o lecţie" italianului), au recunoscut că l-au agresat pe bărbatul pe nume Mario Monaco.

„Au recunoscut nuanţat. Inculpata susţine că a dorit să-i ofere o lecţie soţului ei, care devenise agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cei doi inculpaţi susţin că acelaşi lucru l-au dorit, practic să îl lovească pentru a-l intimida", a declarat procuroarea Liliana Istrate, de la Parchetul Tribunalului Galaţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE