ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




CDC vrea ca bebelușii să primească trei doze de vaccinuri Covid până la 9 luni deși nu există vaccinuri licențiate pentru copiii sub 12 ani

Postat la: 06.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bebelușii din SUA până la nouă luni trebuie să primească mai multe doze de vaccin ARNm Covid-19 pentru a fi considerați „la zi" cu vaccinarea Covid, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Ghidurile actualizate ale CDC, publicate pe 30 august, afirmă că copiii de 6 luni trebuie să primească fie două doze de vaccin Moderna 2024-2025, fie trei doze de vaccin Pfizer-BioNTech 2024-2025, informează The Defender. Dacă primește noua doză Pfizer, un bebeluș trebuie să primească prima doză la 6 luni, a doua doză trei săptămâni mai târziu și a treia doză la cel puțin opt săptămâni după a doua doză, ceea ce înseamnă că până la vârsta de 9 luni bebelușii vor primi trei „vaccinuri" Pfizer.

Dacă primesc cea mai recentă doză Moderna, CDC recomandă ca bebelușilor să li se administreze prima doză la 6 luni și a doua doză o lună mai târziu. Cele mai recente vaccinuri Pfizer și Moderna Covid-19 pentru copiii sub 12 ani nu sunt licențiate în SUA. Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a acordat doar autorizația de utilizare de urgență (EUA) pentru vaccinuri.

CEO-ul Children's Health Defense (CHD), Mary Holland, a declarat pentru The Defender: „Vaccinurile anterioare Covid s-au dovedit nesigure și ineficiente. Acum ni se cere să credem că versiunile mai noi sunt miraculos de sigure și eficiente? Aceasta este o insultă la adresa inteligenței oamenilor. Mă rog ca părinții să aibă bunul simț să spună NU acestor injecții periculoase și inutile pentru bebeluși", a spus ea.

Până la 28 iulie, au fost raportate la VAERS 37.814 decese în urma vaccinării COVID-19. Dintre acestea, 187 de rapoarte s-au referit la copii și adolescenți sub 18 ani. Aproape 13.000 de rapoarte au indicat vârsta ca „necunoscută". Analistul și expertul privind datele VAERS, Albert Benavides, a declarat recent pentru The Defender că VAERS „diminuează" și subraportează decesele în cazul tuturor vârstelor după vaccinarea COVID-19.

Între timp, CDC continuă să spună publicului că „vaccinurile" COVID-19 sunt „sigure și eficiente", inducând în eroare populația.
„Este criminal faptul că aceste vaccinuri netestate sunt recomandate sugarilor și copiilor, mai ales având în vedere tacticile frauduloase prin care sunt comercialize unui public naiv", a spus Brian Hooker, directorul științific al CHD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE