Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cazul Caracal: Suspectul este audiat, sâmbătă dimineață, la DIICOT Craiova

Postat la: 27.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În cursul nopții, dosarul penal privind cauza din Caracal a fost preluat de DIICOT, iar, la ora transmiterii știrii, principalul suspect- Gheorghe Dincă- de 57 de ani, este audiat la Craiova. DIICOT Craiova are în lucru și dosarul în care se cercetează și dispariția Luizei Mihaela Melencu, transmite Mediafax. Fata a fost văzută tot în Caracal ultima dată, la jumătatea lunii aprilie, așteptând „la ocazie".

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt și-a declinat competența în favoarea DIICOT Craiova", a declarat prim-procurorul Anca Anuța. Suspectul a fost preluat în noaptea de vineri spre sâmbătă și condus la Craiova, pentru continuarea cercetărilor. Vineri, la audieri, Gheorghe Dincă nu și-a recunoscut faptele, deși în curtea imobilului în care locuia a fost găsit un butoi cu resturi umane, inclusiv cu bijterii pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută de miercuri, le-ar fi purtat.

Vineri seara, puțin după ora 23.00, o autospecială a Poliției a ieșit din curtea unde locuiește Gheorghe Dincă, suspectul crimei din Caracal, mașina în care se afla acesta fiind încercuită de jandarmi. Sute de protestatari au huiduit când a ieșit mașina Poliției, dar și când au ieșit anchetatorii din curtea lui Dincă. Oamenii aveau coli albe pe care au scris „Nepăsarea voastră ucide vieți" și „Dreptate pentru Alexandra".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE