Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caz cutremurător la Spitalul din Pașcani. O femeie internată pentru o durere la picior a fost externată cu răni deschise și a murit fupă două săptămâni - Cancan.ro

Postat la: 11.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie de 88 de ani a fost internată la Spitalul Muncipal Pașcani, acuzând dureri la piciorul stâng, numai că - după două săptămâni - a fost externată în stare mult mai gravă. Bătrâna avea răni deschise pe spate și pe membre, iar după alte două săptămâni a murit.

Fiul său a depus o plângere la Direcția de Sănătate Publică Iași, acuzându-i pe medici și specificând că starea de sănătate a mamei sale s-a deteriorat în spital.

"La internare, mama mea era foarte vorbăreață. Nu prezenta nici un semn sau motiv de moarte. După câteva zile de la internare am constatat că mama mea nu mai vorbea, nu mai mânca, nu mai bea apă, nu mai deschidea ochii, nu mai mișca nici mâinile, nici picioarele", povestește fiul acesteia în plângerea făcută la Direcția de Sănătate Publică Iași după decesul mamei, care a avut loc la o lună după internare, potrivit libertatea.ro.

Fiul bătrânei consideră că aceasta nu a fost îngrijită corespunzător, iar în majoritatea timpului petrecut în spital a fost sedată. "Erau răni foarte mari, profunde, de i se vedeau oasele, ajunse în putrefacție și mirositoare, toate făcute din cauza îngrijirii necorespunzătoare", a mai spus fiul femeii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE