Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Care sunt avantajele unui boiler Viessmann Vitocell 100 W

Postat la: 13.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un boiler este un dispozitiv folosit pentru a furniza apa calda menajera, fie în scopuri de uz casnic (pentru dușuri, spălarea vaselor, încălzirea locuinței), fie în scopuri industriale. Este o componentă esențială în sistemele de încălzire centralizate sau în sistemele de apă caldă curentă.

Un boiler Viessmann Vitocell 100 W reprezintă un model foarte eficient, care are în componența sa un rezervor în care apa este încălzită și păstrată la o temperatură constantă. Acesta a fost apreciat pentru performanța sa în raportul calitate-pret și poate fi o alegere potrivită pentru orice tip de locuință.

În acest articol, Viessmann îți va prezenta avantajele boilerului Vitocell 100 W și îți va oferi mai multe detalii despre produs, pentru a te pune mai mult în temă despre importanța unui sistem de încălzire eficient.

Boiler Viessmann Vitocell 100 W - cum funcționează?

Boilerul Viessmann Vitocell funcționează prin încălzirea apei cu ajutorul unui rezervor termic izolat, care menține apa calda gata de utilizare pentru nevoile menajere. Un boiler Viessmann poate fi alimentat cu energie electrică, gaz sau combustibil lichid și poate fi utilizat pentru a furniza apă caldă pentru dușuri, băi, chiuvete sau alte nevoi menajere.

Avantajele instalării unui boiler Viessmann Vitocell 100 W

Pentru că boilerul reprezintă o investiție în locuința ta, trebuie să alegi cel mai bun model, astfel încât să te asiguri că suma alocată achiziționării unui astfel de sistem termic va fi remunerată prin eficiență și progres.

Iată câteva avantaje ale boilerului Viessmann Vitocell 100 W pe care ar trebui să le iei în considerare.

Boilerul Viessmann Vitocell 100 W este eficient din punct de vedere termic

Pierderile de caldura sunt reduse semnificativ printr-o izolatie termica de mare eficienta, ceea ce garanteaza o perioada mai indelungata de timp în care apa calda va fi la dispoziția ta, sporind caldura prin izolatie termica si confortul termic.

De asemenea, boilerul Vitocell 100-W beneficiază de o tehnologie avansată de schimbător de căldură, care maximizează transferul de căldură de la agentul termic la apa din boiler. Acest lucru contribuie la eficientizarea procesului de încălzire a apei.

Pentru a obține cea mai mare eficiență termică posibilă, este important să fie respectate instrucțiunile de instalare și întreținere furnizate de producător. De asemenea, recomandarea generală este să se folosească un termostat adecvat și să se regleze temperatura apei într-un interval corespunzător nevoilor utilizatorului.

Are o capacitate mare de stocare - 200 litri

Capacitatea boilerului este de 200 litri, iar acest lucru aduce de la sine mai multe avantaje, în special pentru persoanele care au nevoie să încălzească un volum mai mare de apa. Mai mult decât atât, apa calda menajera va putea fi folosită simultan, în mai multe acțiuni.

Un boiler cu un volum mare te poate ajuta chiar să economisești energie electrică, pentru că nu va fi necesar să repeți procesul de încălzire a apei de prea multe ori, însă totul depinde de nevoile tale și de modul în care utilizezi boilerul.

Deși are un cazan de mari dimensiuni, acesta nu ocupă foarte mult spațiu în locuința ta și se poate integra cu ușurință în estetică, fără să deterioreze aspectul vizual. Totodată este ușor de montat și poate fi cuplat la orice model de centrala termica Viessmann.

Produs din materiale rezistente

Rezervorul boilerului este protejat împotriva coroziunii, cu email în doua straturi ceraprotect. In plus, protectia catodica suplimentară a unui boiler Viessmann Vitocell 100 este asigurata de un anodul de magneziu, acesta fiind un tip de anodul pe curent furnizat de o sursa independenta, livrabil ca accesoriu.

Atât rezervorul, cât și serpentina sunt făcute din oțel inoxidabil, ceea ce garantează o durată de viață lungă pentru acest tip de boiler Viessmann, un randament ridicat și un control termic crescut.

Comandă un boiler Viessmann Vitocell 100 W și bucură-te de costuri reduse

Nu mai sta pe gânduri! Este foarte important să ridici nivelul de confort în locuința ta. Este recomandat să investești într-un boiler Viessmann, dar și în alte produse și accesorii disponibile pe Viessman.ro care să te ajute să deții controlul termic și să obții apă caldă într-un timp foarte scurt.

Prețul este de asemenea accesibil, livrarea se face rapid, iar calitatea premium este garantată. Pentru mai multe detalii, poți accesa Viessman.ro și poți obține toate informațiile de care ai nevoie. 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE