Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Care este articolul decorativ care poate schimba atmosfera dormitorului tau?

Postat la: 27.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

 

Sunt momente in care simtim nevoie sa facem schimbari in propria locuinta pentru a-i reimprospata aspectul si pentru a crea un ambient mai placut, insa ne este frica de o astfel de modifiare pentru ca ar putea aduce cu sine si o gaura mare in bugetul nostru. Ceea ce uitam este faptul ca detaliile pot face diferenta sau altfel spus, exista elemente decorative care pot face minuni in caminul nostru. Printre acestea se enumera tablourile, lumanarile parfumate, pernele colorate, covorul sau chiar cuvertura de pat. Probabil esti curios cum ar putea un simplu obiect decorativ sa schimbe aspectul unei incaperi. Daca iti doresti sa afli raspunsul la aceasta intrebare, te invit sa citesti continuarea acestui articol.

Cuvertura de pat - un produs care

1. Are mai multe utilitati si se va dovedi in timp o investitie utila

Exista articole care pot indeplini mai multe roluri in acelasi timp si care nu costa o avere, iar cuverturile reprezinta unul dintre acestea. Poate la prima vedere, pare o idee banala, care nu poate produce mari schimbari in dormitorul tau, insa efectul acestora poate fi imens. O cuvertura de pat aleasa cu grija, va infrumuseta aspectul unei camere, va spori confortul sau si va fi deopotriva un produs extrem de util

2. Schimba decorul dormitorului tau

Cu ajutorul cuverturii de pat, camera ta va capata un aspect mai ordonat si mai ingrijit. Ales in conformitate cu decorul, stilul si cromatica incaperii, aceasta poate completa armonios designul sau si ii poate acorda o nota de eleganta. Altfel spus, cuvertura va deveni asemenea unui accesoriu care are rolul de a-i aduce unei tinute un plus de valoare.

3. Este extrem de util

Dincolo de rolul sau estetic, cuvertura iti va proteja lenjeria de pat de praf, pete, razele soareleui care o pot decolora, microbi sau chiar de firele de par pe care le poate lasa animalul de companie. Asadar, lenjeria va fi ferita de uzura, iar durata ei de viata va fi prelungita

4. Poate crea o atmosfera placuta

Modelul cuverturii, in completarea decorului din dormitor, poate sa iti aduca transmisa o stare pozitiva. Spre exemplu, daca nuanta acesteia este deschisa sau daca imprimeul sau este inspirat de frumusetea naturii (motive florale, culoarea predominanta verde sau albastru etc.), te poti simti mai linistit, mai echilibrat si in siguranta.

5. Iti va spori confortul

Daca materialul din care a fost fabricata cuvertura este unul calitativ, placut la atingere, precum bumbacul, momentul in care te vei intinde in pat te va ajuta sa scapi de toata tensiunea acumulata de-a lungul unei zile. Sentimentul de confort si caldura pe care ti-l va oferi iti va induce o stare de relaxare si siguranta.

6. Te poate ajuta sa pesonalizezi si decorul unei camerei de camin sau in chirie

Un astfel de element decorativ te poate ajuta sa iti lasi amprenta intr-o maniera vizibila, dar care iti va permite totodata sa il schimbi usor atunci cand te saturi de el sau daca trebuie sa te muti. Prin intermediul unei cuverturi de pat iti poti personaliza camera in care te odihnesti exact dupa gustul tau.

7. Se poate comanda simplu

Unul dintre magazinele online de pe care poti achizitiona dintr-o multitudine de modele este https://www.texx.ro/. Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt simpli. Intrand pe site vei vedea ca sunt mai multe categorii de cuverturi din care poti comanda pentru a putea gasi mai usor produsul de care ai nevoie. Dupa ce vizualizezi variantele expuse pe site, alegi modelele preferate, plasezi comanda, iar in doar cateva zile te poti bucura de un produs extrem de versatil, practic si util.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE