Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cadavrul unei femei, descoperit pe câmp între Bucureşti şi Alexandria. Era carbonizat, pe resturile unei valize

Postat la: 31.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost găsit pe un câmp din Giurgiu, de lângă DN 6, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu. Trupul a fost găsit pe fragmentele unei valize. Descoperirea macabră a fost făcută în seara de vineri, 30 octombrie.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană, despre faptul că pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor, este un incendiu, iar în urma intervenţiei, a observat cadavrul unei persoane. "La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%", anunţă IPJ Giurgiu. Incendiul a avut loc pe câmp, lângă DN 6, pe sensul de mers Bucureşti-Alexandria, iar cadavrul femeii a fost găsit pe fragmentele unei valize.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului. Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, la care participă şi criminalişti de la Poliţia Română. "Din dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, o echipă de specialişti din cadrul I.G.P.R. (Direcţia de Investigaţii Criminale şi Institutul Naţional de Criminalistică) se deplasează în judeţul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei", a anunţat Poliţia Română. Specialiştii IGPR au participat şi în noaptea de vineri spre sâmbătă la cercetarea la faţa locului, iar sâmbătă dimineaţă au fost suplimentate efectivele participante la activităţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE