Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât au ajuns să valoreze creațiile lui Răzvan Ciobanu după moartea acestuia

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Creațiile creatorului de modă Răzvan Ciobanu au ajuns să se vândă la prețuri mai mari după moartea controversată a acestuia. Cea mai scumpă rochie costă acum 3.250 lei și este vândută de o femeie din Constanța. Chiar și rochiile vândute în second-handuri au ajuns să valoreze mai mult.

La doar câteva zile de la trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu, creațiile sale au ajuns să fie la mare căutare pe internet, iar prețurile acestora au început să explodeze de-a dreptul. Toate obiectele vestimentare realizate de acesta au ajuns să fie considerate o raritate, mai ales în contextul în care acesta nu mai avea de multă vreme un atelier.

Astfel, câteva dintre creațiile regretatului designer au ajuns să fie vândute pe o cunoscută platformă online de vânzări și intermedieri, cu sume mai mari decât valorau în perioada în care Răzvan Ciobanu era în viață. Alte câteva obiecte vestimentare semnate de designerul român sunt vândute chiar la second-handuri, cu prețuri care variază între 700 și 800 de lei. Cea mai ieftină se dă cu 450 de lei.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paști, într-un teribil accident de mașină. Acesta va fi înmormântat astăzi, în Cimitirul Progresul din Capitală. Trupul neînsuflețit a fost depus încă de marți la capela cimitirului, iar de atunci, atât familia cât și prietenii cei mai apropiați au mers la căpătâiul lui pentru a-și lua rămas bun.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE