Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Când a murit Sinéad O'Connor? Medicii legiști încearcă să reconstituie cronologia morții cântăreței

Postat la: 31.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Medicul legist nu a stabilit încă ora decesului cântăreței Sinead O'Connor, câștigătoare a unui premiu Grammy, potrivit rapoartelor. Familia lui O'Connor a confirmat săptămâna trecută că aceasta a murit în apartamentul ei din Londra, a relatat The Associated Press.

Un reprezentant al London Inner South Coroner's Court a declarat pentru Daily Mail din Marea Britanie că "data decesului este necunoscută", iar anchetatorii încearcă să stabilească o cronologie a evenimentelor.

O'Connor a fost găsită în locuința sa miercuri, după ce poliția a fost trimisă să efectueze un control de bunăstare.

Nu a fost publicată cauza morții, întrucât va fi efectuată o autopsie. Publicația a relatat că ar putea dura "câteva săptămâni" pentru rezultate.

Moartea lui O'Connor nu este tratată ca fiind suspectă.

Familia cântărețului, în vârstă de 56 de ani, a dat o declarație pentru The Irish Times cu privire la acesta.

"Cu mare tristețe anunțăm decesul iubitei noastre Sinead", se arată în declarație. "Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în aceste momente foarte dificile".

Născută Sinead Marie Bernadette O' Connor pe 8 decembrie 1966 în Dublin, Irlanda, artista a lansat 10 albume și a vândut peste 11 milioane de exemplare din 1987.

În anii '80, Sinead a lansat următoarele single-uri:

  • Troy (1987)
  • Mandinka (1987)
  • I Want Your (Hands On Me) (1988)

Cântăreața de la "Nothing Compares 2 U" se mutase de curând la Londra, potrivit Daily Mail.

Un vecin a declarat pentru publicație că a văzut-o pe O'Connor cu aproximativ două săptămâni înainte de decesul ei și că "părea fericită".

Un alt locuitor a declarat: "Vorbea cu localnicii și oamenii știau cine este, dar nu cred că locuia aici de foarte mult timp".

În 2022, O'Connor și-a pierdut fiul, Shane, în urma unei sinucideri. Cu doar câteva zile înainte de moarte, ea a postat un tweet, acum șters, în care discuta despre durerea ei, potrivit People.

"De atunci trăiesc ca o creatură nocturnă strigoi", a scris ea. "A fost dragostea vieții mele, lampa sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăți.

"A fost singura persoană care m-a iubit necondiționat. Sunt pierdută în bardo fără el". (Termenul "bardo" se referă la un concept budist tibetan al reîncarnării și descrie perioada dintre moarte și renaștere).

În timp ce se presupune că s-a mutat în același apartament din Londra, la începutul acestei luni, cântăreața a declarat într-un videoclip că pierderea unui copil "nu este bună pentru corpul sau sufletul cuiva, ca să fiu corect".

O'Connor și-a descris anterior fiul ca fiind "lumina vieții mele" și a sperat "să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE