Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bomba-bombelor: OMS admite existenta deceselor excedentare datorate vaccinarii anti-Covid, chiar dacă indirect

Postat la: 03.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Organizația Mondială a Sănătății oferă o imagine cuprinzătoare a deceselor la nivel mondial asociate direct și indirect cu pandemia COVID-19. Implicit se observă o crestere substantiala a deceselor in exces pe perioada vaccinarii Covid-19.

OMS anunță că urmărește excesul de mortalitate la nivel mondial pe măsură ce pandemia evoluează în timp, pentru a dezvălui o imagine a întregului impact și a poverii acesteia asupra țărilor, sistemelor de sănătate și indivizilor.

"Excesul de mortalitate" este definit ca fiind diferența dintre numărul total de decese care au avut loc și numărul de decese care ar fi fost de așteptat în absența pandemiei, adică un scenariu fără COVID-19.

Excesul de mortalitate include decesele care pot fi atribuite direct COVID-19, include decesele care pot fi atribuite direct COVID-19 și care nu au fost numărate sau raportate, include decesele asociate indirect cu COVID-19, datorate altor cauze și boli, care rezultă din impactul mai larg al pandemiei asupra sistemelor de sănătate și a societății.

Se scad toate decesele care ar fi avut loc în circumstanțe normale, dar care au fost evitate datorită schimbărilor legate de pandemie în condițiile sociale și în comportamentele personale, de exemplu, mai puține decese cauzate de trafic sau decese cauzate de gripă din cauza închiderilor locale și a reducerii călătoriilor.

Nu se menționează direct efectele negative ale lockdown-urilor, cele datorate vaccinarilor si efectelor adverse, cele sociale, economice, psihologice, psihiatrice, efecte adverse ale intervențiilor medicale (iatrogeneză) Profilul de siguranță al rapelurilor de vaccin COVID-19 cu ARNm bivalent este comparabil cu cel al rapelurilor de vaccin COVID-19 cu ARNm original.

Documentul poate fi vazut AICI.

Un VIDEO cu comentariile lui Dr John Campbell poate fi urmărit mai jos:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE