Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Boicot total! Procurorii vor sa blocheze alegerea sefului Inspectiei Judiciare

Postat la: 14.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, marti, sedinta in care urma sa se discute situatia conducerii Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie si validarea rezultatelor concursului pentru conducerea Inspectiei Judiciare.

De la sedinta de marti lipsesc sase magistrati. Este vorba despre procurorul general, Bogdan Licu, un reprezentant al Societatii Civile, Romeo Chelariu, care este in concediu, Andreea Chis, judecator, si Cristian Ban, procuror, ambii aflati in delegatie, precum si Florin Deac. Si sedinta Sectiei pentru Procurori s-a amanat din lipsa de cvorum.

Se anunta sedinta cu scandal la CSM, marti dimineata! Surse au declarat ca procurorii CSM vor sa boicoteze plenul, pentru ca nu sunt de acord cu validarea lui Lucian Netejoru in fruntea inspectiei judiciare. Acesta a fost singurul candidat care s-a inscris in aceasta cursa. Ministrul interimar al Justisiei a facut declaratii pe aceasta tema. "Acum aud de acest subiect pentru prima data. Eu am venit la aceasta sedinta in calitate de ministru interimar al Justitiei. Pe acest post, din punctul meu de vedere, trebuie sa fie profesionist. Justitia nu se face la televizor, se face in sala de judecata.", a declarat Ana Birchall.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE