Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blugii de damă au devenit un best-seller in această vară și iată motivul!

Postat la: 31.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chiar daca e vară si temperaturile sunt ridicate, în prag de caniculă chiar, vremea alternând cu perioade mai răcoroase, blugii de damă au devenit un trend, un articol must-have.

E știut că moda vine și trece, dar mai ales... revine! Iar asta nu avea cum să ocolească un articol atât de comod și de iubit precum jean-șii.

De fapt, ca să fim corecți, moda blugilor nu pare să fi trecut vreodată, toți am fost și suntem cuceriți de aceștia încât nici nu ne mai aducem aminte când am început sa-i purtăm pentru prima dată.

Perfectiunea formelor

De data asta, însă, moda la zi ni-i aduce în atenție mult mai particularizați, o atracție pentru oricine, în culori vii, sau cu modele, blugii fit, care intorc oricând priviri pline de admirație din toate direcțiile.

Nicicând în istoria lui de mai bine de 500 de ani, acest articol vestimentar nu a ajuns la o asemenea perfecțiune în privința formelor și materialelor utilizate ca acum. Tehnologia de fabricație a reușit să-i facă în continuare imbatabili.

Varietatea e pe primul loc, o alternanță între simplitate si rafinament, care te face la fel de potrivită și într-un salon de lux, pe rivieră, sau la o cafenea din cartier, alături de prietene, ori intr-o călătorie alături de cei dragi.

Comoditate și flexibilitate

Blugii pot fi purtați pe stradă, la plimbare, la job, acasa, la restaurant, la plaja chiar, flexibilitatea lor, dar și faptul ca sunt extrem de comozi i-a facut sa fie purtați de persoane de toate varstele si profesiile. Practic, nu există domeniu de activitate în care blugii sa nu-si fi demonstrat calitățiile și versatilitatea.

Si ce poate fi mai bun, în acest context, decat faptul ca blugii propusi de noi se afla de vanzare si la preturi extrem de atractive, devenind accesibili tuturor.

Croieli pentru toate gusturile

Descoperă această colecție atât de reușită și de variată pe care o recomandăm: diverse croieli și modele pentru absolut toate gusturile - slim fit, regular, cu talie înaltă (high waist), boyfriend, mom fit etc. Cu siguranță vei fi admirată de cei din jurul tău... Si de ce nu, invidiată!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE