Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Biografia gay a lui Obama: „Fac amor cu bărbați zilnic în imaginația mea!"

Postat la: 14.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De când David Garrow, biograful lui Barack Obama, a dezvăluit într-un interviu că fostul președinte avea fantezii homosexuale când era tânăr, toată presa americană a intrat în vrie.

A încercat să pună mâna pe faimoasa scrisoare pe care Obama în tinerețe, i-a trimis-o unei prietene, căreia îi dezvăluia fantasmele sale cu bărbați. Fosta iubită a lui Obama i-a arătat lui Garrow scrisoarea din 1982, însă un pasaj era acoperit. Femeia i-a spus biografului doar atât: „Este despre homosexualitate". Scrisoarea se află acum în biblioteca Universității Emory, păzită bine.

New York Post a reușit totuși să afleconținutul pasajului cenzurat. Iată ce îi scria Obama, în vârstă de 21 de ani, iubitei sale: „În ceea ce privește homosexualitatea, trebuie să mărturisesc că cred că este o încercare de sustragere de la prezent, poate un refuz de a perpetua farsa fără sfârșit a vieții terestre. Vezi tu, fac amor cu bărbați în fiecare zi, dar în imaginație."

Și Barack adaugă: „Spiritul meu este androgin într-o mare măsură și sper să îl fac și mai mult, astfel încât să mă pot gândi (la oameni) ca la persoane, și nu ca la femei opuse bărbaților."

Totuși, Obama mărturisește că, în final, se resemnează să fie bărbat: „Dar, întorcându-mă la trup, văd că am fost făcut bărbat și, fizic, în viață, am ales să accept acest accident."

Aceste câteva rânduri din tinerețea lui Obama explică în mare măsură amploarea luată de ideologia LGBT în timpul celor două mandate ale sale la Casa Albă. Nu trebuie uitat că legalizarea căsătoriilor homosexuale a fost legată în 2015, la finalul președinției sale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE