Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bill Gates spune că următoarea generație de vaccinuri Covid va folosi "mici plasturi", astfel încât nici măcar nu vei ști că ai fost vaccinat

Postat la: 18.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Țarul neales al sănătății mondiale, Bill Gates, a anunțat că următoarea generație de vaccinuri Covid va folosi "mici plasturi" în loc de ace pentru a facilita vaccinarea și va avea "o durată mai lungă și o acoperire mai mare".

"Vom avea un vaccin împotriva tuberculozei, un vaccin împotriva malariei, un vaccin împotriva HIV și chiar și lucruri precum vaccinurile Covid, trebuie să le facem să aibă o durată mai lungă și o acoperire mai mare", a declarat Gates pentru CNBC India în timpul summitului Davos de la Forumul Economic Mondial de la Davos.

"And we're going to change instead of using a needle, to use a little patch."

Vaccinurile Covid din noua generație nu sunt singurele vaccinuri noi anunțate de elita globală la Forumul Economic Mondial din această săptămână.

Gates și WEF își unesc forțele pentru a lansa "Boala X" în cadrul summitului anual, ca parte a ultimului lor efort de a lipsi toate națiunile lumii de suveranitate și de a le înscrie oficial în guvernul global al Noii Ordini Mondiale.

Pentru cei care au fost atenți, apariția Bolii X reflectă îndeaproape originile obscure ale plandemului Covid, Bill Gates, WEF și OMS organizând exerciții de masă, mass-media mainstream difuzând știri false, iar Klaus Schwab pontificând despre victime.

Asemănările sunt atât de stranii încât trebuie să ne oprim și să ne întrebăm dacă boala X este "pandemia care va atrage atenția tuturor" despre care Bill Gates și fosta sa soție ne-au avertizat cu bucurie?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE