Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bill Gates se plânge că adepții teoriei conspirației îi îngreunează mult mai mult munca super importantă

Postat la: 22.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bill Gates, țarul neales al sănătății mondiale, a criticat "teoreticienii conspirației" pentru că îi îngreunează "munca super importantă" de vaccinare a copiilor din țările în curs de dezvoltare, în timpul unei apariții la podcastul lui Trevor Noah, joi.

Gates a profitat, de asemenea, de ocazie pentru a nega acuzațiile potrivit cărora ar fi împins vaccinurile Covid pe populație ca parte a unui complot pentru a depopula lumea, criticând ideea ca fiind o "explicație prea simplistă".

Potrivit lui Gates, teoriile conspiraționiste potrivit cărora el ar fi implicat într-un plan global de a afecta populația umană în propriul beneficiu sunt deplasate și "oarecum șocante".

Gates i-a mai povestit lui Noah o întâmplare despre o femeie care l-a abordat pe străzile din Seattle. El susține că femeia, încadrată ca fiind o "teoreticiană sălbatică a conspirației", l-a acuzat că folosește tehnologia ARNm pentru a urmări și controla omenirea.

"M-am uitat la ea și i-am spus: 'Doamne, chiar nu am nevoie să te urmăresc; îmi pare rău'. Lasă-mă să scot cipul din tine'", a spus Gates în timp ce el și Noah râdeau în hohote.

Gates a negat apoi acuzațiile potrivit cărora ar fi promovat vaccinurile ca parte a unui complot globalist pentru a depopula Pământul, a supraveghea cetățenii și a le modifica ADN-ul.

Miliardarul globalist a părut, de asemenea, să facă referire la "The Real Anthony Fauci", cea mai bine vândută carte a candidatului la președinție Robert F. Kennedy Jr.

"Faptul că o carte în care se vorbește despre faptul că eu și Fauci am avut un complot malefic, ucigând milioane de copii cu vaccinuri - faptul că s-a putut vinde atât de bine, știți, a fost o altă surpriză pentru mine în legătură cu natura umană și cu faptul că a avea o explicație prea simplistă despre ceea ce se întâmplă sau despre motivații, a fost oarecum șocant", a declarat Gates.

El a adăugat că, deși nu a fost neapărat îngrijorat de atitudinea față de el personal. Gates susține că este îngrijorat de atitudinea față de vaccinuri, despre care spune că a fost "condamnabilă". "A face copiii să ia lucruri precum vaccinul împotriva rujeolei este super important în multe țări", a spus Gates.

"Știți, asta este diferența dintre viață și moarte. Așadar, scepticismul față de vaccinuri sau față de medicină este foarte mare, iar acest lucru face ca munca noastră în domeniul sănătății să fie mult mai dificilă."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE