Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BigPharma ștearge urmele vaccinului Covid cu "pilula minune" generând un tun financiar de aproape 500 miliarde de dolari

Postat la: 14.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Zilele acestea, a luat mare amploare informația că medicamentul Wegovy reduce cu pana la 20% riscul de moarte cardiovasculara, infarct miocardic non-fatal si accident vascular cerebral non-fatal.

Anuntul aparut dupa publicarea rezultatelor studiului SELECT, care a inrolat peste 17.600 de adulti din 41 de tari, a propulsat capitalizarea de piata a producatorului danez pana la un nivel record de peste 410 miliarde de dolari, mult peste PIB-ul Romaniei, Novo Nordisk candidand astfel la pozitia de cea mai valoroasa companie europeana, apropiindu-se "periculos" de mult de rivalul un pic mai valoros LVMH.

Totul este camuflat în așa numita "cea mai nouă clasă terapeutică" de agenți pentru terapia obezității, care cuprinde cinci medicamente deja comercializate si alți vreo zece compuși aflați in diverse faze de dezvoltare clinica. Se spune că poate fi speranta omenirii scufundata intr-o pandemie de obezitate si care, iata, demonstreaza si beneficii in preventia bolilor cardiovasculare. Dar nu se zice că de fapt problemele cardiovasculare au explodat fără precedent în urma campaniilor agresive de vaccinare anti-covid, iar zilnic aflăm de morți subite din cauza acestor boli, mai ales în rândul persoanelor tinere.

Sunt estimări care arata ca vânzările acestei clase noi de medicamente pot depăși 25 miliarde de dolari după 2030, deci vorbim de profituri gigant pentru cea mai mare mafie din lume, industria farmaceutică. Doar că noile tehnologii de fabricare a medicamentelor sunt tot mai controversate, căci implică folosirea ARN-messager și a oxidului de grafen, cu consecințe fatale asupra celor ce recurg la ele. Se încearcă pe mai multe planuri să fim contaminați, întrucât și aerul este pulverizat, și alimentele sunt injectate, și noile medicamente conțin aceleași substanțe nocive care au fost introduse și în vaccinurile covid, ca nimeni să nu scape.

Salvarea nu este la farmacie sau la doctorii sistemului, ci la folosirea remediilor tradiționale cu nădejde în purtarea de grijă a lui Dumnezeu. Sfânta Împărtășanie, Sfânta Aghiazmă (Mare sau Mică), sfânta anafură, uleiul sfințit la taina a Sf. Maslu sunt scutul nostru împotriva a toate bolile trupești și sufletești, dintotdeauna și mai ales acum când slujitorii întunecatului au ieșit la secerat de vieți și suflete!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE