Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Biden reintroduce Restricțiile COVID din septembrie. La inceput e vorba de măști apoi de vaccinare obligatorie

Postat la: 19.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regimul Biden se pregătește să reintroducă de la începutul lunii septembrie restricțiile COVID, începând cu obligativitatea măștilor în aeroporturi și avioane.

Un înalt oficial din TSA (Administrația pentru Securitatea Transporturilor) a dezvăluit pentru Infowars că, marți, 15 august, a avut loc o ședință în care personalul de conducere din TSA a fost informat despre noile restricții, inclusiv obligativitatea măștilor. Într-o primă fază, de la jumătatea lunii septembrie, măștile vor fi obligatorii pentru personalul din aeroporturi și din TSA.

De la începutul lunii octombrie, purtatul măștii va deveni obligatoriu pentru piloți, personalul navigant, pasageri și pentru toți cei prezenți în aeroporturi. La fel si vaccinarea Covid intr-o fază ulterioară. Potrivit aceleiași surse, noi decizii privind extinderea restricțiilor vor fi aduse la cunoștință săptămâna următoare. Informațiile furnizate de oficialul TSA au fost confirmate de un ofițer al Poliției de Frontieră, contactat de Infowars.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE