ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Aducea haine de lux din Turcia și le vindea sub marcă proprie. Pretindea că sunt create de ea

Postat la: 18.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţiştii au făcut, joi, 18 iulie, percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală, printre cei vizați fiind Bianca Drăguşanu și un fost polițist local. Ea este acuzată că ducea haine din Turcia şi le vindea online sub marcă proprie, fără a declara veniturile.

"Astăzi (n. red. joi) 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale, ar fi omis să evidenţieze în documentele contabile şi să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux", a transmis, joi, Poliţia București.

Prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei. Anchetatorii au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, emise pe numele bănuiților. Surse judiciare susțin că unul dintre cei patru suspecţi vizaţi este Bianca Drăguşanu, iar altul este un fost poliţist local. Aceştia sunt acuzaţi de către anchetatori că aduceau haine de lux (blanuri, paltoane, geci din piele, etc) din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei ei, sub marcă proprie, fără a declara veniturile. Hainele erau exclusiv vândute online, atât în ţară, cât şi în străinătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE