Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Baschetbalistul care a dat vina pe vaccinul Covid pentru miocardită a murit după ce a suferit un atac de cord la doar 28 de ani

Postat la: 26.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Baschetbalistul dominica Oscar Cabrera, în vârstă de 28 de ani, a murit duminică, după ce a suferit un atac de cord, relatează presa internațională. Decesul său vine după, anterior, Cabrera s-a plâns că a contractat miocardită după ce a fost obligat să se injecteze cu serul împotriva Covid 19.

Într-o postare publicată pe Instagram, Cabrera s-a plâns că a fost obligat să se vaccineze pentru putea călători în interes de serviciu. „Am luat nenorocita de miocardită din cauza nenorocitului de vaccin. Am făcut două doze de Pfizer și am știut! Mulți oameni m-au avertizat", a scris Cabrera pe Instagram. El a povestit că deja se prăbușise pe teren, la un meci, dar a scăpat.

„Dar știți ce? Era obligatoriu sau nu puteam munci. Sunt un sportiv profesionist internațional și joc în Spania. N-am nicio problemă de sănătate ereditară, nici astm, nici nimic! M-am prăbușit brusc pe teren în mijlocul unui meci și aproape am murit. Încă mă recuperez și am avut 11 teste cardiologice făcute și știți ce? N-au găsit nimic", a scris el anterior.

Prăbușirea de care vorbea Cabrera a avut loc în 2021 în Spania. Acest incident face parte dintr-o serie de fotbaliști și sportivi prăbușiți pe teren, din 2021 încoace. Miocardita face parte dintre efectele adverse recunoscute oficial de compania Pfizer.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE