ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Baba Vanga, profeții înfricoșătoare pentru 2025: "Urmează o apocalipsă"

Postat la: 27.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Baba Vanga, cunoscută ca „Nostradamus al Balcanilor" a emis predicții sumbre pentru anul 2025. Aceasta a spus că ar trebui să ne așteptăm la "războaie crude" și la o "apocalipsă".

Conflictul ar urma să izbucnească pe continentul european. Baba Vanga, care a murit la vârsta de 84 de ani în anul 1996, credea că un nou război va izbucni în anul 2025 între două țări, iar acesta se va extinde rapid în întreaga lume, scrie Mirror. Nu în ultimul rând, aceasta a spus că ne putem aștepta și la o vizită a extratereștrilor, dar și la perfecționarea telepatiei.

Tot Baba Vanga a prezis și pandemia de COVID-19, dar și ce se va întâmpla cu anumiți lideri politici. Sa fi vorbit ea oare si despre Donald Trump ca o deceptie? „Toată lumea își va pune speranțele în el pentru a pune capăt, dar se va întâmpla contrariul. El va duce țara în jos și conflictele dintre statele din nord și cele din sud se vor intensifica", a spus aceasta, conform sursei citate mai sus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE