Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bătaie cu săbii şi lopeţi în parcarea unui supermarket. Neputincioasă, Poliţia a chemat în ajutor Jandarmeria

Postat la: 09.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O răfuială a avut loc între două clanuri, în parcarea unui supermarket din Balş. Zeci de tineri, înarmaţi cu pistoale, săbii şi lopeţi s-au bătut de faţă cu poliţiştii. Scandalul a fost oprit doar de intervenţia trupelor speciale.

Întreg scandalul ar fi pornit de la o femeie. Pe imagini se vede cum unul dintre scandalagii iese cu o bâtă din mașină. Tânărul este alergat prin parcare iar apoi prins de câțiva rivali. De aici, rafuiala a degenerat. Zeci de bărbați lovesc fiecare cu ce apucă: pietre, cozi de topor, săbii, ba chiar și lopeti. Unul dintre interlopi și-a amenințat rivalii cu un pistol. Paznicii supermarketului au fost neputincioși în fața scandalagiilor și au solicitat intervenția poliției. Chiar și după sosirea oamenilor legii, răfuiala a continuat. Polițiștii au cerut sprijinul forțelor speciale ale jandarmeriei care au reușit să oprească scandalul. Doi oameni au fost grav răniți și au avut nevoie de intervenția medicilor. Cinci dintre bătăuși au fost duşi la audieri. Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Judecatoria Balş.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE