Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bărbatul care s-a dat drept gardă de corp a unei vedete și a furat o maşină a dispărut acum cu mașina Poliției

Postat la: 27.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bărbatul care la începutul lunii decembrie s-a cazat la un hotel din Drobeta Turnu Severin dându-se ca garda de corp a unei vedete și a furat o maşină a recurs de Crăciun la un alt furt. De această dată, el a furat o mașină tocmai din curtea Poliției.

Un bărbat din comuna Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a furat, în prima noapte de Crăciun, o maşină de poliţie chiar din curtea Poliţiei Vânju Mare.

Individul fusese dus la poliţie pentru audieri după ce a fost prins furând.

Potrivit unor surse, în timpul anchetei, suspectul a ieşit afară să fumeze o ţigară. Într-o clipă, s-a urcat la volanul unei autospeciale din parcarea Poliţiei şi dus a fost. Când şi-au dat seama de cele întâmplate, anchetatorii au plecat în urmărirea lui.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, poliţiştii l-au prins după 200 de metri.

Atât bărbatul, cât şi poliţiştii, sunt anchetaţi acum.

„În data de 25/ 26 decembrie, bărbatul de 48 ani din localitatea Gogoşu, judeţul Mehedinţi, a fost depistat în flagrant în timp ce încerca să sustragă un autoturism ce se afla parcat pe raza oraşului Vânju Mare.

Bănuitul a fost condus la sediul Poliţiei pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.Totodată, în aceeaşi noapte, acesta a sustras şi o autospecială a poliţiei ce se afla parcată la sediul instituţiei. Poliţiştii au procedat imediat la urmărirea bărbatului care a fost prins în scurt timp. În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi distrugere. Totodată, comanda IPJ Mehedinţi a demarat o anchetă internă pentru a stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului", a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse, hoţul tupeist ar fi acelaşi individ care, la începutul lunii decembrie, a furat o maşină din curtea unui hotel din Drobeta Turnu Severin după ce s-a dat drept garda de corp a unei cântăreţe de manele. A fost prins după 48 de ore, la Balş, în judeţul Olt, după ce a rămas fără combustibil şi se chinuia să împingă autoturismul spre o benzinărie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE