Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Australia pune bazele interzicerii numerarului și a obligativității "pașaportului digital" pentru accesul la internet

Postat la: 18.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Guvernul australian pregătește terenul pentru a interzice banii lichizi din societate și pentru a impune pașapoarte de acces la rețelele de socializare pentru a reduce libertățile online, potrivit unui raport de presă din Australia.

"În esență, va funcționa la fel ca un pașaport", a declarat reporterul Today Show. "Australienii vor fi obligați să prezinte 100 de puncte de identificare, cum ar fi permisul de conducere sau pașaportul, atunci când folosesc site-uri de socializare precum Facebook și Twitter."

"Poliția va avea acces la aceste conturi de social media și totul face parte dintr-o campanie de combatere a abuzurilor online. Utilizatorii ar putea fi pasibili de procese de defăimare sau chiar de urmărire penală. Totul face parte dintr-un plan de a opri utilizatorii să se angajeze în comportamente rele."

Potrivit elitei globale, "comportamentul rău" al utilizatorilor de social media este orice fel de disidență care se opune agendei lor radicale. Între timp, cele mai mari bănci din Australia interzic banii lichizi din operațiunile lor comerciale și trec la un sistem exclusiv digital.

Macquarie Bank, a cincea cea mai mare bancă din Australia, a anunțat vineri că va elimina treptat plățile în numerar, prin cecuri și prin telefon în 2024, pe măsură ce va trece la tranzacții exclusiv digitale. Australia nu este singurul stat care a căzut sub controlul totalitar al elitei globaliste.

Parlamentul European și statele membre au ajuns la un acord cu privire la introducerea obligatorie a ID-ului digital al lui Bill Gates, care are încorporate caracteristici menite să excludă oamenii de la participarea în societate dacă nu se conformează agendei globaliste.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE