Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au fost găsiți hoții care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei! Unul dintre ei este șoferul familiei

Postat la: 13.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Polițiștii i-au identificat pe doi dintre hoții care, la mijlocul lunii iunie, i-au spart casa lui Gabi Bădălău, fiul fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău. La această oră au loc percheziții încrucișate în mai multe locuințe din Bolintin Vale și Giurgiu, acolo unde se suspectează că hoții ar fi ascuns o parte din bunurile furate.

Hoții ar fi fost găsiți după ce unul dintre ei, respectiv șoferul familiei, ar fi încercat să vândă un ceas scump la un magazin de specialitate. Angajatul magazinului a sesizat faptul că persoana care scoate la vânzare ceasul nu are acte asupra lui și a apelat Poliția.

Hoții au dat "lovitura" în urmă cu două luni la una dintre casele familiei Bădălău. Încă din primele cercetări la fața locului au existat indicii că infractorii ar fi acționat cel mai probabil „la pont". Ei au sustras atunci o sumă cash, echivalentul a aproximativ 30.000 de euro, dar și mai multe ceasuri scumpe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE