Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au apărut dovezi care indică faptul că oamenii moderni nu sunt de pe Terra

Postat la: 19.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noi dovezi stiintifice au aparut recent in sprijinul unei mai vechi terorii conform careia oamenii moderni nu ar fi provenit numai de pe Terra, prin simpla evolutie, ci ca au fost hibridizati printr-o tehnologie genetica extraterestra.

"Omenirea se presupune că este cea mai dezvoltată specie de pe planetă, dar este surprinzător de inadecvată și slab echipată pentru mediul Pământului: dăunată de lumina soarelui, o antipatie puternică pentru alimentele naturale (crude), rate ridicol de ridicate de boli cronice și multe altele. În plus, există un sentiment predominant printre mulți oameni că nu aparțin aici sau că ceva 'pur și simplu nu este corect'", spune profesorul de ecologie Dr. Ellis Silver, autor al unui best-seller in domeniul cercetarii din domeniu.

Poate arăta ca un scenariu dintr-un episod din X-Files, dar ideea că viața este adusă pe un alt Pământ a fost considerată de culturile antice încă de la începutul civilizației. După cum afirmă această teorie, oamenii nu s-au născut pe Pământ, ci pe o altă planetă. Acesta este motivul pentru care demonstrăm o serie de "disfuncționalități", care nu ar exista dacă am fi "produsul" Pământului. Teoria afirmă că suntem, prin natura noastră, ființe indisciplinate și agresive, care au ego-uri puternice, și de aceea extratereștrii foarte dezvoltați au adus populația umană împreună pe planeta lor anterioară.

Această teorie a fost dezvoltată de profesorul de ecologie Dr. Ellis Silver. Așa cum spune profesorul australian, oamenii au probleme cu spatele și adesea suferă de durere, deoarece speciile noastre au coborât de pe o planetă cu o greutate mai mică decât pe Pământ. Potrivit lui Silver, ne confruntăm și cu probleme atunci când suntem expuși la lumina directă a soarelui pentru o perioadă relativ scurtă de timp, deoarece nu am fost proiectați să intrăm în contact atât de strâns cu soarele. Dr. Silver a pus toate cele mai bune dovezi ale sale într-o carte intitulată "Oamenii nu sunt de pe Pământ".

Un argument suplimentar oferit de profesor se referă la dificultățile de naștere și, în special, la cele care rezultă din faptul că dimensiunea capului unui nou-născut este disproporționat de mare. Acest lucru ne face singura specie de pe planetă cu rate atât de mari de complicații și mortalitate în timpul sarcinii și al nașterii atât pentru mamă, cât și pentru copil. El observă, de asemenea, faptul că oamenii nu sunt echipați pentru a face față mediului natural, de exemplu, frig sau căldură. Teoria ia în considerare, de asemenea, paradoxul că omul prezintă o mare antipatie pentru multe tipuri de alimente pe care le oferă natura, cum ar fi alimentele crude.

Silver spune că oamenii sunt bolnavi foarte des pentru că, printre altele, ceasul nostru biologic este adaptat pentru o zi de 25 de ore, așa cum a fost confirmat de un studiu care a ieșit din Harvard. El mai crede că omul anatomic modern este un hibrid rezultat din încrucișarea neanderthalienilor cu un alt tip de oameni care au venit pe Pământ în urmă cu 60.000 până la 200.000 de ani, posibil de pe o planetă din Alpha Centauri, cel mai apropiat sistem stelar de noi. "Zeii antici" care urmau să coboare din cer în "carele lor de foc" și "bărcile zburătoare" erau, probabil, un mod străvechi de comunicare a întâlnirii lor cu aceste ființe inteligente.

Acești "zei" sunt deseori descriși în culturile antice ca arătând ca niște astronauți moderni. Alte explicații care plutesc în jurul vechii comunități de astronauți spun că extratereștrii au ajutat la accelerarea evoluției pe această plantă prin amestecarea geneticii lor cu cele ale maimuțelor. S-ar putea ca totul să pară cam îndepărtat, dar să ne gândim la asta. De ce nu ne potrivim pe această planetă? De ce posedăm toate disfuncțiile pe care Dr. Silver le-a menționat dacă Natura ne-a creat de fapt aici?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE