Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atentat TERORIST langa consulatul Romaniei din Irak! Mai multi oameni au murit

Postat la: 18.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atentat terorist asupra Consulatului turc din orasul Erbil din Irak. In aceeasi cladire se afla si Consulatul Romaniei din Irak.

Un diplomat turc si un cetatean irakian au fost ucisi miercuri intr-un atac cu arma intr-un restaurant din regiunea controlata kurda din Irak, potrivit guvernului turc si a buletinelor de stiri turcesti si kurde. Ministrul de externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, a confirmat moartea unui functionar al consulatului turc si a spus ca un irakian a fost ucis si un altul ranit grav. El a spus ca nu a fost clar imediat cine a efectuat impuscarea sau de ce.

"Primul lucru care vine in minte este daca acesta este un atac terorist", a declarat Cavusoglu reporterilor. "Faptul ca doar la urmatoarea masa au fost atacati doi irakieni, un om ucis si un ranit grav, faptul ca a fost si un atac impotriva lor - pentru a oferi informatii clare si detaliate, totul trebuie dezvaluit". Atacul a avut loc in capitala regiunii kurde, Erbil, la restaurantul Huqqabaz, intre centrul orasului si aeroportul principal. Numele victimelor nu au fost eliberate imediat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE