Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atenție, șoferi! Totul se aplică începând de azi

Postat la: 03.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De mâine, 3 iulie, opt noi puncte fixe de control al valabilității rovinietei vor fi puse în funcțiune pe drumurile naționale din țară.

Prin intermediul acestora, vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea taxei de drum. Cadrul legal al rovinietei și sancțiunile pentru cei care nu o achită sunt stabilite de Ordonanța Guvernului nr. 15/2002 privind introducerea unor tarife de utilizare a infrastructurii de transport rutier.

Cele opt puncte de control care urmează să fie puse în funcțiune sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei: Bechet (județul Dolj), Cenad (județul Timiș), Giurgiu (județul Giurgiu), Lunga (județul Timiș), Nădlac II (județul Arad), Negru Vodă (județul Constanța), Ostrov (județul Constanța) și Porțile de Fier I (județul Mehedinți).

Pe lângă aceste opt noi puncte fixe mai sunt deja în funcțiune 74 de camere pe autostrăzile și drumurile naționale ale României. De miercuri vor fi, în total, 82 de astfel de puncte pentru verificarea rovinietei.

Lista completă cu amplasarea tuturor celor 82 de puncte fixe pentru controlul rovinietei este disponibilă mai jos. Pentru a le da posibilitatea de a verifica valabilitatea rovinietei, CNAIR pune la dispoziția șoferilor un instrument de căutare online, care este disponibil aici. Lista completă a tarifelor de utilizare a drumurilor naționale din 2019 se poate găsi aici.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE