Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atacul armat din Ohio: În mai puțin de un minut, atacatorul a ucis 9 persoane, printre care și sora sa

Postat la: 05.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un individ îmbrăcat cu vestă de protecție a deschis focul, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în orașul american Dayton, statul Ohio, omorând 9 persoane, printre care și pe sora sa, scrie Reuters. Alte 27 de persoane au fost rănite.

Ofițerii de poliție care patrulau în zonă au ajuns la fața locului în mai puțin de un minut și l-au împușcat mortal pe bărbat. Primarul orașului susține că intervenția rapidă a autorităților a prevenit un număr mai mare de victime.

"În mai puțin de un minut, cei care au răspuns apelului au neutralizat atacatorul", a declarat primarul Nan Whaley, în timpul unei conferințe de presă.

"Sunt încă complet uimit de eroismul departamentului nostru de poliție."

Adjunctul șefului de poliție, Matt Carper, l-a identificat pe atacator sub numele de Connor Betts, un bărbat alb, în vârstă de 24 de ani, din Belbrook, Ohio. El a adăugat că sora lui, Megan Betts, în vârstă de 22 de ani, se află printre victimele ucise.

Carper a spus reporterilor că atacul a început în jur de 1 a.m. (ora locală), într-un cartier istoric, cunoscut pentru cluburile de noapte, restaurantele, galeriile de artă și magazinele sale.

Motivul din spatele atacului armat nu este încă foarte clar, iar anchetatorii cred că individul a acționat pe cont propriu. Victimele sunt patru femei și cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 57 de ani, potrivit autorităților. Șase dintre cei uciși erau de origine afro-americană.

Dintre cei 27 de oameni răniți, patru sunt acum în stare gravă și unul se află în stare critică.

Whaley a declarat că suspectul purta o vestă de protecție și a utilizat o pușcă de calibru 223. Agenții FBI asistă ancheta.

Acest atac a avut loc la doar 13 ore de la atacul armat dintr-un supermarket Walmart din El Paso, Texas, în urma căruia 20 de persoane au fost ucise și 26 rănite. Suspectul, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut. ​

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE