Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atac cu cuțitul în Japonia. Un copil ucis și cel puţin 18 persoane rănite

Postat la: 28.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atacatorul, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a înjunghiat mai multe eleve cu vârste între 6 și șapte ani și trei adulți în stația de autobuz Kawasaki, aproape de Tokyo.

Surse ale poliţiei au declarat că trei dintre victime, un copil şi doi adulţi, se aflau în stop cardiorespirator. Copilul a decedat în urma rănilor suferite. „Un bărbat le-a înjunghiat" a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri din Kawasaki, Dai Nagase. „Am primit un apel de urgenţă la ora 07:44 dimineaţa în care eram înştiinţaţi despre înjunghiere a patru eleve de şcoală primară", potrivit Agerpres.

Atacatorul a fost arestat, potrivit poliţiei, care nu a furnizate mai multe detalii. Conform informaţiilor furnizate de canalul public de televiziune NHK, suspectul şi-a provocat răni grave la nivelul gâtului şi ulterior a decedat. La faţa locului au fost găsite două cuţite.

Astfel de incidente au loc rar în Japonia. Incidente de anvergură ocazionale au şocat însă populaţia. În 2010, peste 12 persoane au fost rănite prin înjunghiere într-un autobuz şcolar şi un autobuz pentru navetă într-o suburbie din Tokio. În 2008, un bărbat de 28 de ani a condus un camion pe o trecere pietonală din Tokio, omorând trei persoane şi înjunghiind mortal alte patru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE