Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asa va fi peste tot: restaurant complet autonom gestionat de AI lansat în California - comenzile și plata bazate pe biometrie și recunoaștere facială

Postat la: 05.01.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primul restaurant complet autonom din lume, controlat și operat de roboți care pregătesc și servesc mâncarea, a fost lansat oficial în Pasadena, California.

Restaurantul este CaliExpress by Flippy, fiind realizat printr-un parteneriat cu Cali Group, un holding care folosește tehnologia pentru a transforma industria restaurantelor și a retailului.

Din colaborare face parte și Miso Robotics, creatorul Flippy, prima stație robotică de prăjire alimentată de Inteligența Artificială din lume, și PopID, o companie de tehnologie care simplifică comenzile și tranzacțiile cu ajutorul datelor biometrice, relatează naturalnews.com.

CaliExpress by Flippy va folosi cele mai avansate sisteme din tehnologia alimentară, cu stații de grătar și prăjire complet automatizate și alimentate de Inteligența Artificială (AI) și robotică.

Oaspeții restaurantului pot urmări cum este gătită mâncarea de roboți, după ce se înregistrează cu conturile lor PopID la ghișeele cu autocomandă, unde pot obține recomandări personalizate de comenzi.

Conturile PopID pot fi folosite și pentru a plăti comenzile. Este un sistem de plată fără contact bazat pe recunoașterea facială care permite clienților să plătească doar cu fețele pentru articolele lor.

Noul restaurant CaliExpress by Flippy este situat în Pasadena, California, pe 561 E. Green St.

John Miller, CEO-ul PopID și membru al consiliului de administrație al Miso Robotics, a declarat că restaurantul CaliExpress by Flippy „este primul restaurant din lume în care atât comanda, cât și fiecare proces de gătit sunt complet automatizate".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE