Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Țarul climei" lui Biden declară război fermierilor americani: "Confiscarea fermelor de către guvern nu este exclusă"!

Postat la: 23.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fermele mici sunt emițători importanți de azot, potrivit lui John Kerry, "țarul climei" lui Biden, care face presiuni pentru ca guvernul federal american să ia măsuri drastice împotriva agriculturii din America pentru a combate "încălzirea globală".

Kerry insistă că Statele Unite trebuie să reducă masiv agricultura pentru a îndeplini obiectivele radicale ale "agendei verzi" stabilite de Forumul Economic Mondial (WEF) și de Organizația Națiunilor Unite (ONU).

Potrivit fostului secretar de stat, lumea nu poate aborda problema schimbărilor climatice fără să se ocupe mai întâi de emisiile din sectorul agricol - iar fermierii din SUA sunt în prim-planul planurilor sale.

"Mulți oameni nu au idee că agricultura contribuie cu aproximativ 33% din toate emisiile din lume", a declarat el în timpul discursului său principal. "Nu putem ajunge la un nivel net-zero, nu putem face această treabă dacă agricultura nu este în prim-plan ca parte a soluției. Așadar, cu toții înțelegem aici profunzimea acestei misiuni."

În cadrul acestor remarci la Summitul privind misiunea de inovare în agricultură (AIM) pentru climă, desfășurat la Washington, D.C., Kerry a omis să recunoască faptul incontestabil că industria agricolă joacă un rol vital în asigurarea hranei și a supraviețuirii tuturor celor aproximativ 8 miliarde de oameni din întreaga lume.

În ultimele luni, liderii din țările occidentale și-au intensificat în mod semnificativ criticile la adresa sectorului agricol.

În Țările de Jos, considerate ca fiind un teren de testare pentru agenda antiagricolă a Forumului Economic Mondial, guvernul olandez a pus în aplicare inițiative de confiscare a terenurilor agricole.

Propunerea guvernului olandez de a confisca și închide numeroase ferme pentru a se conforma obiectivelor prevăzute în agenda globală privind clima a primit sprijinul Uniunii Europene (UE).

Comisia Europeană nealeasă de la Bruxelles a aprobat un plan al premierului olandez Mark Rutte, care este membru contribuabil al Forumului Economic Mondial (WEF).

Recent, organul de conducere al Uniunii Europene a aprobat în mod oficial măsurile de obligare a fermierilor să își părăsească terenurile în cadrul programului Natura 2000 al UE, care clasifică fermele ca fiind emițători importanți de azot.

În cadrul acestui plan, fermierilor li s-ar oferi 120% din valoarea fermei lor printr-un program de "răscumpărare". Cu toate acestea, cei care ar refuza această ofertă s-ar confrunta cu riscul de a fi îndepărtați cu forța de pe terenurile lor fără nicio compensație financiară.

În cazul în care acest plan se dovedește a fi de succes, este posibil să fie reprodus în alte țări datorită alinierii sale la agenda globală de mediu a WEF.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE